Vila Gale Cerro Alagoa Hotel

  Portugalsko, Algarve, Albufeira

Vila Galé Cerro Alagoa

    Portugalsko, Algarve, Albufeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • centrální poloha s živou atmosférou
  • animační program
  • WiFi zdarma
Popis hotelu

Centrální poloha s živou atmosférou. Animační program. WiFi zdarma.

Poloha

centrální s živou atmosférou. Obchody a restaurace cca 200 m. Centrum letoviska cca 700 m. (kyvadlová doprava zdarma). Letiště cca 42 km.

Pláž

veřejná písečná pláž cca 700 m (kyvadlová doprava zdarma).

Vybavení

hotel s hlavní a vedlejší budovou a 310 pokoji rozdělených na 7 podlaží. K dispozici vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí, úschovna zavazadel, výtahy, restaurace, bar, obchod se suvenýry, prádelna. V zahradě bazén, bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): klimatizace, sat. TV, telefon, trezor (za poplatek), minibar (na vyžádání, za poplatek), fén, vana, WC, balkon.

Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): balkon s výhledem na bazén nebo na moře, jinak stejné vybavení jako A2A.

Junior Suite (P2C/P3C): navíc sprcha, jinak jako A2A.

Stravování

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou bufetových stolů.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic, aquafit. Denní, večerní a sportovní animace (v sezóně). Za poplatek: fitness, biliár, golf (cca 8 km od hotelu).

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

vnitřní bazén. Za poplatek: vířivka, masáže, sauna.

Děti

dětský samostatný bazén, dětské hřiště, dětské židličky v restauraci, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma). Za poplatek: hlídání dětí.

Další výhody

pro novomanžele: ovocný talíř a víno při příjezdu.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected service; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Gale Cerro Alagoa Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 440 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 200 290
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-gale-cerro-alagoa-algarve-portugalsko-z1200290/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací