Vila Gale Estoril Hotel

  Portugalsko, Lisabon a okolí, Estoril

Hotel Vila Galé Estoril

    Portugalsko, Lisabon a okolí, Estoril
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Řetězový hotel, který se nachází jen pár kroků od krásné, rozvinuté pláže Tamariz a je věnovaný dospělým, je oříškem nejen pro opalovače. Elegantní interiéry, střešní bazén s terasou a úžasným výhledem na oceán, Wellness Satsanga zóna - zde můžete relaxovat v jedinečném prostředí! V elegantních restauracích se podávají chutná jídla a na místě jsou také 2 bary. Je blízko k zábavě města, včetně největšího kasina v Evropě, a do slavného Lisabonu se z okolí hotelu dostanete vlakem.

Výhody nabídky
  • pouze dospělí (16+)
  • blízko pláže Tamariz
  • pohodlné pokoje
  • střešní bazén s výhledem na oceán
  • Wellness zóna Satsanga
Umístění

dobře. 200 m od centra ESTORIL s obchody a restauracemi, cca. 250 m od Casino Estoril, cca. 2,7 km od Cascais, cca. 10 km od komplexu bazénů Piscina Oceânica de Oeiras, cca. 14 km od centra Sintry, cca. 27 km od centra Lisabonu; Cca. 30 km od letiště v Lisabonu; Vlakové nádraží Estoril cca. 150 m od hotelu (Cascais-Lisabon).

Pláž

Praia do Tamariz, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, cca. 200 m od hotelu; slunečníky a lehátka v sezóně (za poplatek), bar; Praia de Carcavelos, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, ca. 6 km od hotelu; slunečníky a lehátka (za poplatek) v sezóně.

Hotel

čtyřhvězdičkový, moderní, renovovaný v roce 2019, 8 pater, 126 pokojů, 2 výtahy, 24hodinová recepce, Divine restaurace - bufet a jídla la carte, portugalská a mezinárodní kuchyně , k dispozici dětské menu, vegetariánská jídla, restaurace Massa Fina - la carte, italská kuchyně, v restauracích k dispozici vysoké židličky pro děti, Inevitable - la carte, mořské plody, Café Royal bar, bar u bazénu (otevřeno: červen-září) ; služby concierge, úschovna zavazadel; konferenční místnost pro max. 120 osob, terasa, bezdrátový internet zdarma; příplatky: pokojová služba, hlídání dětí (na vyžádání), prádelna, parkoviště (cca 7,5 EUR / den), půjčovna aut; zařízení pro osoby se zdravotním postižením; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express; hotel přijímá pouze hosty starší 16 let.

Pokoje

standardní: 2 osoby (možnost 1 přistýlky), cca. 25 m2, pohodlné, vhodné pro alergiky, klimatizace/vytápění, koupelna (sprcha, wc; fén, ručníky), bezdrátové připojení k internetu, LCD TV, satelitní TV, telefon, set na kávu/čaj; příplatky: trezor (cca 2,5 EUR / den), minibar (platí se dle spotřeby); dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma na objednávku před příjezdem; některé pokoje s balkonem; výhled na moře za poplatek.

Rekreace
  • střešní bazén (otevřeno: 9.00-20.00), obdélníkový tvar, sladká voda, zdarma slunečníky, lehátka a osušky u bazénu; Wellness zóna Satsanga: jacuzzi a parní sauna (dočasně uzavřena), fitness centrum; za poplatek: masáže, kosmetické procedury; externí nabídka (za poplatek): vodní sporty na pláži, golfové hřiště cca. 3 km od hotelu.
Zdarma
  • Wi-Fi
Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Vila Galé Estoril ****
Lokalita dle pořadatele: Lisabon a okolí, Lisabon
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Gale Estoril Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 474
dnes 8–19 h

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Vila Galé Estoril
    Portugalsko, Lisabon a okolí, Estoril

Cena
37 829 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 474

Zájezd

dospělá osoba
2
37 829 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč