Penzion Michal

Slovensko, Střední Slovensko, Bešeňová

VILA MICHAL - Rekreační pobyt - Liptovský Michal

  Slovensko, Nízké Tatry, Slovenské termály, Střední Slovensko, Bešeňová
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Obec Bešeňová je známa svými termálními bazény. Jen 900 m je vzdáleno termální koupaliště GINO Paradise Bešeňová s celoročním provozem se svojí léčivou vodou s mimořádnými účinky je tím optimálním místem pro relaxaci a regeneraci. Aquapark Tatralandia je vzdálen jen 14 km.

V nejbližším okolí se nachází GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ – jeden z největších slovenských termálních areálů s velkou paletou bazénů, pestrou nabídkou doplňkových služeb a spoustou zajímavých míst aktivit v okolí.

Ubytování

Ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV/SAT. Pětilůžkový rodinný pokoj se skládá ze dvou pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením, pokoje jsou propojené kuchyňkou. Do dvoulůžkového apartmánu lze přidat dvě přistýlky (rozkládací gauč), navíc má vlastní kuchyňku. Kapacita vily je max. 25 osob.

Letní popis

V okolí nalezneme spoustu přírodních krás, na které je Liptov mimořádně bohatý. Okolní hory, Nízké i Vysoké Tatry, Liptovská Mara, Ružomberok, Demänovská dolina, Jasná, Donovaly, Opalisko a další, vytvářejí výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku, vodní sporty.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko ZDARMA. Dětská postýlka ZDARMA (ve vile jsou k dispozici 3 postýlky a 3 stoličky).

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 003 057
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací