Hotel Vila Ortensia L'ea Bianca Luxury Resort

Itálie, Sardinie, Baja Sardinia

Vila Ortensia L'Ea Bianca Luxury Resort

  Itálie, Sardinie, Baja Sardinia, Costa Smeralda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Vila s výhledem na moře, velmi prostorná, pohodlná a vkusně zařízená je vhodná zejména pro ty, kdo vyhledávají komfort a komorní atmosféru.

Poloha

Designový hotel resort s vilami je vhodný pro náročnou klientelu stejně jako pro klidnou dovolenou rodičů s dětmi - pro ty, kteří dávají přednost naprostému soukromí a zároveň se neradi vzdávají služeb hotelu. Nachází se na severovýchodním pobřeží Sardinie mezi proslulým Smaragdovým pobřežím a národním parkem souostroví La Maddalena, 7 km od živého přístavního města Porto Cervo. Městečka a pláže v dosahu několika málo kilometrů nabízejí širokou škálu sportovního a kulturně společenského vyžití (Porto Cervo 7 km, Baia Sardinia 5 km, Cannigione), nejbližší supermarket je vzdálený cca 5 km. Vzdálenost od letiště v Olbii 32 km (cca 40 min).

Vybavení

Resort nabízí celkem 5 luxusních vil utopených v panenské přírodě. Divoká místní vegetace se harmonicky snoubí s použitým architektonickým stylem vilek. Prostorné pojetí, sofistikovaný design a moderní vysoce komfortní zázemí hotelu poskytují pocit maximálního soukromí a pohodlí. Součástí resortu je restaurace LUNARIA s vnitřní a vnější částí u bazénu, privátní salónek pro 12 osob, piano bar LUNARIA LOUNGE rovněž s vnitřní a vnější částí u bazénu, centrum zdraví RECREA, butik, kuřácká zóna CACTUS GARDEN, panoramatická terasa THE ROOF, bazén s lehátky a s dohledem plavčíka, dětský bazén, kongresové centrum, baby-sitting. Wi-Fi zdarma. Psi do 10 kg akceptováni (na vyžádání) - nesmí do společných prostor (bar, restaurace, bazén a pláž).

Ubytování

Víceúrovňové vilky obklopené autentickou středomořskou přírodou jsou situovány na svahu vedle hotelu. Všechny vily mají klimatizaci, TV/Sat, telefon a trezor ve všech pokojích, nezávislý alarm, plně vybavenou kuchyň (myčka, lednice, elektrický sporák) a jednu menší společnou koupelnu i mimo ložnice, které mají vždy vlastní příslušenství se sprchou. Útulná větší vilka ORTENSIA (cca 100m2) se rozkládá na dvou podlažích. Prosvětlený a pohodlný obývací pokoj s terasou s posezením a výhledem na moře, na niž vedou velká okna jedné z místností. Samostatná kuchyň s krásným výhledem na záliv má také přímý vstup na terasu. 2 ložnice po schodech přístupné ze salonu jsou doplněny ještě třetí, zcela nezávislou ložnicí s vlastním vchodem a příslušenstvím. Recepce cca 200 m, pláž 300 m. Max. obsazenost 6 dospělých + 2 děti do 2 let. Min. délka pobytu 7 nocí v termínu 28. 7. - 24. 8. 2019 Check-in: 14:30 h, check-out: 11:00 h.

Stravování

Ubytování s polopenzí. Za příplatek možnost plná penze nebo sleva na pobyt se snídaní v restauraci Lunaria v rámci komplexu hotelu.

Sport a animace

Centrum zdraví RECREA nabízí fitness, za poplatek saunu, kabiny pro speciální kúry a hydromasážní bazén s vodopádem.

Další služby

Hostům je na vyžádání a za poplatek k dispozici kuchař, majordomus.

Pláž

Prostorná pláž s hrubším pískem, vybavená lehátky a slunečníky se nachází přímo před resortem, cca 300 m od vilky, v hlavní sezóně s dohledem plavčíka. Na nedalekých plážích v Cannigione (2 km) nebývají velké vlny.

Důležité

U této vily platí přísnější storno podmínky než VSP CK a to 100% již od 8.dne před příjezdem a v období 30/6-7/9/2019 již od 15.dne před příjezdem.

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE již kalkulované v cenách zájezdu: 20% z ceny ubytování do 30.4.2019 15 % z ceny ubytování do 30. 4.2019 na termíny od 6. 4. do 5. 5. 2019 Sleva 7=6 (7 dní za 6) pro pobyty v období 30.3.-27.7. a 25.8 - 20. 10. 2019 - již aplikována v ceně zájezdu (lze sčítat se slevou FM). Sleva 14=12 (14 dní za 12) již aplikována v ceně zájezdu. (lze sčítat se slevou FM). Speciální nabídka Stálý klient: Sleva 5 % z ceny pobytu, 1 láhev sardinského vína na pokoji při příjezdu, Spa Voucher v hodnotě € 50 / pokoj. Kalkulace ceny na vyžádání v CK. Speciální nabídka Svatební cesta: 1 romantická večeře vč. nápojů / pobyt (nutno předložit oddací list). Na vyžádání speciální nabídky pro ubytování v Junior suite, Suite a ve vilách při pobytu delším než 7 nocí zdarma privátní transfer z a na leitště v Olbii, láhev Prosecca a místní sladkosti na pokoji, Spa voucher v hodnotě € 50 / pokoj.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 207 971
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací