Hotel Vila Petra

  Portugalsko, Algarve, Albufeira

Vila Petra

    Portugalsko, Algarve, Albufeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • ideální místo pro relaxaci, v blízkosti klidné Praia da Oura
Popis hotelu

Ideální místo pro relaxaci, v blízkosti klidné Praia da Oura.

Poloha

tento apartmánový hotel se nachází v krásné lokalitě v blízkosti centra města Albufeira (cca 2 km), v okrese Montechoro pouhých 300 metrů od obchodů, restaurací, barů a nočních klubů. Nejbližší golfové hřiště cca 4 km. Letiště Faro cca 35 km.

Pláž

veřejná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře Praia da Oura cca 1,2 km od hotelu. Zdarma hotelový shuttle bus na pláž 4x denně.

Vybavení

komplex se skládá z pětipodlažní hlavní budovy a třech a čtyřpodlažních budov s celkem 143 bytovými jednotkami s výtahy, vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí, konferenční místností, kavárnou, barem, a-la-carte restaurací, minimarketem, hernou, TV místností a prádelnou. Ve venkovním areálu se nachází bazén, snack bar u bazénu, opalovací terasa, sluneční terasa s lehátky a slunečníky u bazénu zdarma, osuškami za poplatek (cca 2 €/den).

Ubytování

studia (A1A/A2A): vybavená koupelnou se sprchou, vanou, WC, fénem, individuální klimatizací, telefonem, vybaveným kuchyňským koutkem s plynovým/elektrickým vařičem, chladničkou, mikrovlnnou troubou, kávovarem, satelitní TV, trezorem k pronajmutí, posezením, balkonem nebo terasou. Joker studia (A1S/A2S): se stejným vybavením jako studia A1A/A2A. Jednopokojové apartmány (B1A/B2A/B3A/B4A): se stejným vybavením jako studia A1A/A2A. Dvoupokojové apartmány (C2A/C3A/C4A/C5A/C6A): se stejným vybavením jako studia A1A/A2A, se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami.

Stravování

bez stravy, snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Obědy a večeře formou bufetových stolů nebo výběru z menu.

Sport/aktivity

fitness. Za poplatek: aerobic, biliár, squash, stolní tenis, aqua fit, tenis, lekce jógy.

Internet

WiFi ve vybraných veřejných prostorách a na pokojích za poplatek. Internetový koutek za poplatek.

Wellness

sladkovodní vyhřívaný krytý bazén, vířivka. Za poplatek: sauna, turecké lázně, velký výběr masáží a kadeřnictví.

Děti

dětské hřiště, dětské postýlky, dětské židličky v restauraci a samostatný dětský bazén. Za poplatek: možnost hlídání dětí, na vyžádání dětské jídlo.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Petra ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 404 695
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-petra-algarve-portugalsko-z1404695/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací