Hotel Vila Rossella

Itálie, Emilia Romagna, Lido Adriano

Villa Rossella

    Itálie, Emilia Romagna, Lido Adriano, Ravenna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Lido Adriano je letní stálicí. Nachází se pouze 8 km od historického města Ravenna v oblasti Emilia Romagna. Samotné Lido Adriano bylo založeno až v minulém století, a tak žádným historickým centrem neoplývá. Lido Adriano je ale jinak velmi rušné letovisko plné zábavy, obchodů, supermarketů, restaurací, barů a mnoho dalšího. Každé úterý se zde konají tradiční italské trhy. Pláž je vhodná i pro ty nejmenší návštěvníky – písčitá s pozvolným vstupem do moře. Podél pláže se nabízí restaurace, bary, dětská hřiště či hřiště pro míčové sporty jako je plážový tenis nebo volejbal. Lido Adriano a jeho okolí láká k výletům. Zábavný park Mirabilandia vzdálený 10 km od Ravenny nabízí zábavu pro malé i velké po celý den. Pro milovníky historie doporučujeme výlet do Ravenny (bývalého hlavního města západořímské říše), kde se nachází 8 památek zapsaných na seznam UNESCO s nejznámější bazilikou San Vitale. Celkově je Ravenna považována za hlavní město mozaiky v raně křesťanském umění. Další zajímavostí může být návštěva republiky San Marino, která je vzdálena 55 km nebo města Faenza, které je proslulé výrobou keramiky a nachází se zde Mezinárodní muzeum keramiky. Lido Adriano je příjemné místo pro rodinnou dovolenou.

Poloha

Villa Rossella se nachází v centru Lida Adriana, pouhých 150 metrů od pláže. Dvoupatrový dům se skládá z osmi apartmánů, kdy 4 jsou v přízemí se zahradou a 4 jsou v patře s balkonem.

Ubytování

TRILO 6: apartmán mezonetového typu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 os. , dvě ložnice s manželskou postelí , vlastní sociální zařízení, terasa s posezením a grilem

Vybavení a služby

TV, pračka, plynová trouba, balkon nebo zahrádka

Děti

V areálu se nachází dětské hřiště.

Další informace

Pláž je možné využívat bezplatně, nebo si pronajmout slunečník s lehátky (za poplatek). Parkovat lze na vyhrazených místech přímo v areálu.

Stravování

- vlastní

Doprava

- vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Rossella
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 613 170
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací