Hotel Vila Saturno

  Itálie, Sardinie, Santa Margherita di Pula

Vila Saturno Is Morus Relais

    Itálie, Sardinie, Santa Margherita di Pula
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Luxusní vila ukrytá v rozlehlém, pečlivě udržovaném parku oblíbeného hotelu Is Morus Relais. Ideální komfortní dovolená pro páry i rodiny s dětmi.

Poloha

Romantický areál rozkládající se na ploše 70 000 m2, vhodný pro klidnou dovolenou, leží přímo u několika menších, romantických pláží s bílým pískem, které jsou lemované skalisky. Součástí hotelového areálu je právě i 8 luxusních vil, které jsou doslova obklopené pečlivě udržovanou zahradou se vzrostlými stromy. Cca 10 km od hotelu se nachází malé městečko Pula. Do hlavního města ostrova, Cagliari, je to cca 1 hod jízdy. Vzdálenost od letiště Cagliari: je vzdálené cca 49 km (cca 50 min).

Vybavení

Všech 8 vil nabízí soukromí, blízkost pláže a kompletní služby hotelu. Jednoduše řečeno nabízí ideální, nezapomenutelnou dovolenou pro klienty, kteří touží po odpočinku a klidu. Každá z vil je vybavena vlastní terasou a zahrádkou s posezením. V rámci hotelu je hostům k dispozici recepce, dvě restaurace, dva bary, cukrárna, krásný bazén s výhledem na moře, plážová relaxační zóna s posilovnou, tureckou lázní a hydromasážním bazénem (dosp. osoba vstup zdarma), parkování. Za poplatek: tenisové kurty, půjčovna aut, jízdní kola. Pro dokonalý pocit luxusu lze zajistit služby komorníka (na vyžádání, za příplatek). Malé zvíře do 6 kg na vyžádání. Zákaz vstupu do společných prostor, restaurace, barů, recepce i na pláž.

Ubytování

Středomořská architektura se dokonale snoubí s okolní přírodou a vytváří z této vily nezapomenutelný kout pro relaxaci. VILA SATURNO pro 6 osob: je tvořena dvěma dvoulůžkovými pokoji, každý s vlastní koupelnou (s vanou), prostorným obývacím salonkem s verandou, a hydromasážní vanou v privátní části zahrady. Součástí vily není kuchyňský kout. Check-in: 14:00. Check-out: 11:00.

Stravování

Snídaně formou bufetu. LA TERRAZZA: hlavní restaurace s panoramatickým výhledem na moře a park je částečně kryta pod oblouky rozšířené dřevěné verandy, podávají se zde pokrmy italské i regionální kuchyně a to během snídaní (7:30-10:30), obědů (13:00-15:00) i večeří (19:30-21:30). RESTAURANT-GRILL: malá restaurace s výhledem na pláž otevřena v poledne nebo večer (stůl s výhledem na rezervaci). Přes poledne je otevřena každý den jen jedna z restaurací s širokou nabídku jídel od lehkých salátů až po klasické čtyřchodové menu. Hotel je vyhlášený svými cukrářskými kreacemi. Součástí komplexu jsou dva bary (konzumace za úhradu): Bar ARAZZI: otevřen večer, od 18:00 do 24:00, nabízí chutné sladké i slané občerstvení, širokou škálu nápojů, aperitivů, koktejlů, za poslechu dobré hudby a relaxaci v salonku nebo venku doslova pár kroků od moře. Bar na pláži: otevřen od 11:00 do 18:00, nabízí během dne lákavé drinky, aperitivy, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, ale také lehký oběd v podobě čerstvých salátů a studených pokrmů. Hotel má také vlastní cukrárnu, která nabízí hostům vysoce propracované dezerty a je svým cukrářským uměním vyhlášena. Zaměřuje se na tradiční sardinské recepty v kombinaci s tím nejlepším z mezinárodní kuchyně. Objednávka na přání je možná přes recepci hotelu.

Sport a animace

Hosté mohou využívat nádherný bazén v bezprostřední blízkosti pláže. V relaxační zóně u pláže je menší posilovna (dospělé osoby vstup zdarma). Za poplatek jsou k dispozici tenisové kurty a půjčovna jízdních kol, aut. Dále v blízkosti hotelu - potápění, vodní sporty na pláži v Santa Margherita di Pula, jízdy na koních. Vyhlášené golfové hřiště Is Molas je vzdáleno cca 10 minut jízdy autem.

Wellness & beauty

Relaxační zóna s výhledem na moře - posilovna, turecká lázeň, hydromasážní bazén - vstup zdarma pro dospělé osoby. Na vyžádání a za poplatek masáže.

Další služby

Na vyžádání a za příplatek lze zajistit služby komorníka.

Pláž

Soukromá, písečná pláž je vybavená lehátky a slunečníky zdarma. Plážové osušky pro klienty jsou rovněž zdarma (na kauci). Další krásné pláže najdete do půl hodiny jízdy autem od hotelu - např. Nora, Santa Margherita di Pula, Chia, Tuerredda nebo Capo Malfatano.

Důležité

Dostupnost služeb závisí na rozhodnutí vedení hotelu Is Morus.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Saturno ****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 479 356
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací