Hotel Villa Simona

Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia

1/5

Rezidence Villa Simona

    Itálie, Benátsko, Bibione, Bibione Spiaggia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Téměř nová rezidence s bazénem se nachází kousek od rušné části Bibione.

Přehled

bazén klimatizace plážový servis v ceně zahradka parkoviště

Stručná poloha

cca 550 m pláž cca 150 m centrum cca 250 m lunapark

Poloha

Rezidence se nachází v centrální části Bibione, v Bibione Spiaggia. Nedaleko rušné části města a zhruba 550 m od pláže. V okolí je dostatek obchodů, restaurací a barů. Cca 250 m od rezidence naleznete Lunapark Adriatico.

Ubytování

Rezidence je nová, k dispozici je bazén, parkoviště, zahrádka. V apartmánech je standardně klimatizace, trezor, mikrovlnná trouba, Tv, kávovar. Apartmán pro 6 osob (AP2/6) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon.

Apartmán pro 6 osob

obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, příslušenství, balkon.

Stravování

Vlastní.

Poznámka

Malá domácí zvířata povolena za poplatek cca 35 EUR/týden. V ceně pobytu je plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka/apartmán) od 4. řady. Kapacita ubytování se operativně upravuje. Nicméně s ohledem na to, že ne všichni partneři zasílají stop stavy, je dané ubytování vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Doplňující informace

Ubytování vždy na zpětné potvrzení. Byt musí být uklizený (bez odpadků, lahví a krabic, s čistými vnitřními policemi nábytku, s umytým nádobím a prázdnou a rozmrazenou chladničkou a ponecháním otevřených dveří), jinak náklady na úklid ve výši € 40,00 / 80,00. Cena nezahrnuje turistickou daň na cca. 0,80 EUR splatné za každou osobu za noc od 12 let, maximálně na 10 po sobě jdoucích nocí, od 1. května do 30. září.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Simona
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 054 481
dnes 8–19 h

Hodnocení

1/ 5 1 recenzí

Standa Mareš srpen 2013 Villa Simone. ubytování podprůměrné, prostředí špinavé. Celkový dojem špatný.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-villa-simona-benatsko-italie-z2054481/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací