Hotel Villa Tramonto

Itálie, Benátsko, Eraclea Mare

Villa Tramonto

  Itálie, Benátsko, Caorle, Eraclea Mare
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Jedno z nejmladších letovisek severního Jadranu je možno doporučit především těm, kteří hledají co nejpřijatelnější symbiózu moderní dovolené s přírodou. Pobřeží je lemováno dlouhými piniovými háji, pláže se zlatavým jemným pískem kromě zařízených pláží dokonce nabízejí i nikým a ničím nerušená zákoutí na hranici písku a vzrostlých pínií. Letovisko samé nabízí dostatek kaváren, restaurací i obchodů, za zábavou a za nočním životem s diskotékami je však nutno zajet do nedalekého města Eraclea nebo Caorle. Eraclea Mare je jednak typickým moderním letoviskem severní Itálie, zároveň si ale zachovává klid a pohodu malých a milých míst.

Z Eraclea Mare se můžete s námi zúčastnit organizovaných výletů do Benátek nebo si vybrat další atrakce z nabídky výletů.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy, jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané:
Neodkládejte výběr dovolené v Eraclea Mare

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování, zde se můžete podívat na naše novinky v Eraclea Mare.

V sousedním letovisku Jesolo Lido můžete navštívit aquapark Caribe Bay, největší vodní park v Itálii, s nejvyšší skluzavkou v Evropě. 

Popis objektu

VILLA TRAMONTO (Via Marinella) složená z několika apartmánů se nachází v piniovém háji poblíž pláže a cca 200 m od centra. Jednoduše vybavené apartmány mají vlastní sociální zařízení, TV, klimatizaci (za poplatek), některé mikrovlnnou troubu (bilo 6) nebo pračku (bilo 5, přízemí bilo 4) a balkon. Ke každému apartmánu náleží parkovací místo.

Vzdálenost od

pláže 80 m, centra s obchody 200 m, od ubytovací kanceláře cca 310 m

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Venkovní dispozice

piniový háj

Ubytování

apartmán, patro bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí a vyklápěcí patrovou postelí a kuchyňským koutem

()
1. patro, balkon, malý, do zahrady, klimatizace, na vyžádání, 6 €/den, TV, lednice, trouba, sprcha, (sprchový kout), bidet, parkovací místo, nástupní dny neděle, min. pobyt standardně 7 nocí, na vyžádání je možné pobyt prodloužit na 10 nocí (3 noci navíc s příplatkem 25%), příjezd od 15:30 do 18:30, odjezd od 09:00 do 10:00
apartmán, přízemí bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem

()
přízemí, terasa, klimatizace, na vyžádání, 6 €/den, bez patrových postelí, TV, lednice, pračka, sprcha, bidet, parkovací místo, nástupní dny neděle, min. pobyt standardně 7 nocí, na vyžádání je možné pobyt prodloužit na 10 nocí (3 noci navíc s příplatkem 25%), příjezd od 15:30 do 18:30, odjezd od 09:00 do 10:00
apartmán, bilo 5 -

ložnice s manželskou postelí a dalším lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem

()
přízemí, terasa, do zahrady, klimatizace, na vyžádání, 6 €/den, bez patrových postelí, TV, lednice, pračka, sprcha, (sprchový kout), zahradní nábytek, apartmán v přízemí, parkovací místo, nástupní dny neděle, min. pobyt standardně 7 nocí, na vyžádání je možné pobyt prodloužit na 10 nocí (3 noci navíc s příplatkem 25%), příjezd od 15:30 do 18:30, odjezd od 09:00 do 10:00
apartmán, bilo 6 -

ložnice s manželskou postelí, nika s patrovou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem

()
přízemí, terasa, do zahrady, klimatizace, na vyžádání, 6 €/den, TV, lednice, pračka, mikrovlnná trouba, sprcha, (sprchový kout), zahradní nábytek, apartmán v přízemí, parkovací místo, nástupní dny neděle, min. pobyt standardně 7 nocí, na vyžádání je možné pobyt prodloužit na 10 nocí (3 noci navíc s příplatkem 25%), příjezd od 15:30 do 18:30, odjezd od 09:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Tramonto
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 341
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villa-tramonto-benatsko-italie-z2311341/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací