Hotel Vila Vita Parc

  Portugalsko, Algarve, Alporchinhos

Vila Vita Parc

    Portugalsko, Algarve, Alporchinhos, Armação de Pêra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • luxusní hotel uprostřed zeleně
  • vhodné pro golfisty i rodiny s dětmi
  • Spa centrum s wellness procedurami
Popis hotelu

Luxusní hotel uprostřed zeleně. Vhodné pro golfisty i rodiny s dětmi. Spa centrum s wellness procedurami.

Poloha

klidná, na okraji města. Restaurace a bary v blízkosti hotelu. Centrum letoviska cca 4 km. Letiště Faro cca 40 km.

Pláž

veřejná písečná pláž Praia dos Tremocos cca 200 m. Bar na pláži. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.

Vybavení

hotel se 170 pokoji a suitami. K dispozici vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí, úschovna zavazadel, 1 hlavní restaurace, 9 a la carte restaurací (italská, mezinárodní, portugalská, japonská, gourmet, gril), 6 barů vč. lobby baru, piano baru, obchod se suvenýry, prádelna. V zahradě 3 bazény, bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje Deluxe (N1A/N2A/N3A): v hlavní budově, cca 40 m2, klimatizace, TV, trezor, minibar, župany, fén, vana nebo sprcha, WC, balkon nebo terasa s výhledem do zahrady.

Suite Oasis Premium (N2D): v rekonstruovaných řadových vilách Oasis Parc, cca 80 m2, kombinovaný obývací pokoj/ložnice, venkovní sprcha na terase, vana, jinak stejné vybavení jako A2A.

Rodinné Suite Oasis (N2E/N3E/N4E): v části Oasis Parc, cca 80 m2, 1 ložnice, 1 obývací ložnice, 1 koupelna s vanou, jinak jako A2A.

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou výběru z menu. Při objednání plné penze navíc obědy formou výběru z menu.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic, biliár, fitness, stolní tenis, volejbal, aquafit, minigolf, tenis (1 h. denně zdarma), golf (9ti jamkové golfové hřiště). Za poplatek: půjčovna kol, bowling (v blízkosti), jízda na koni (v blízkosti), vodní sporty na pláži (kajaky, plachtění, surfování, potápění).

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: Spa centrum s léčebnými procedurami, vnitřní vyhřívaný bazén, parní lázeň, sauna, vířivka. Za poplatek: masáže.

Děti

samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětská animace, babyklub (od 1 do 3 let), miniklub (od 4 do 11 let), dětské židličky v restauraci, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma). Za poplatek: hlídání dětí, dětská strava v restauraci.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected service; místní kategorie: 5; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Vila Vita Parc *****
Typ pláže: písčitá, molo, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 476
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-vita-parc-algarve-portugalsko-z1183476/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací