Hotel Casa Lucrezia Residence

Itálie, Benátsko, Rosolina Mare

4/5

Residence Lucrezia

  Itálie, Benátsko, Rosolina Mare
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Rosolina Mare nabízí unikátní spojení přírody a turistického ruchu. Nachází se v chráněné oblasti delty Pádu (italsky Po), která je charakteristická mnohdy až nepropustnou divočinou lesů, lagun, říček a ramen řeky Pádu. Na své si tak přijdou nejen milovníci slunění na krásných čistých plážích, ale i milovníci přírody v jen pár kilometrů vzdálené botanické zahradě Delta del Po. Všudypřítomné zeleni je v Rosolina Mare podřízen i charakter výstavby, naprostá většina staveb jsou nevysoké vilky nebo domy obklopené zahradou, větší domy jsou typické hlavně pro střed letoviska, kde je soustředěna i většina obchodů, kaváren a restaurací. Můžete zde najít požadovaný klid a pohodu stejně jako množství zábavy. Rosolina Mare nabízí řadu restaurací a pizzerií, cukráren, obchodů, diskotéky, půjčovny kol a čtyřkolek, jízdárnu, tenisové kurty, minigolf, různé atrakce pro děti a dětský park, nafukovací skluzavky či bazén s tobogánem, letoviskem se lze projet vyhlídkovým vláčkem. V pondělí a čtvrtek se koná dopolední trh, každý den kromě pátku potom malé večerní trhy v hlavním centru. Nabízí však také nádherné široké pláže s jemným zlatavým pískem a pozvolným vstupem do vody oceněné modrou vlajkou Evropské unie za čistotu.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy, jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané:
Neodkládejte výběr dovolené v Rosolina Mare

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování, zde se můžete podívat na naše novinky v Rosolina Mare.

Popis objektu

Residenční komplex LUCREZIA (Via del Cacciatore) leží v klidné části a v blízkosti menšího centra letoviska. Apartmány jsou mezonetové, jsou velice jednoduše vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, TV, klimatizaci, Wi-Fi (obojí na vyžádání, za poplatek a terasu v přízemí nebo balkon v patře. Ke každému apartmánu náleží parkovací místo. Součástí ceny není dezinfekce apartmánu, která zahrnuje mj. výměnu hygienických potahů na matracích, a která se hradí předem v českých korunách.

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 15 % v období do 03.06. a od 02.09., min. pobyt 7 nocí
sleva 10 % (mimo typ quadri) v období 03.06. - 17.06., min. pobyt 7 nocí
sleva 5 % při objednávce do 31.03.
sleva 1 078 Kč v období 29.07. - 05.08., platí od 19.07.

Vzdálenost od

pláže 450 m, centra s obchody Piazza San Giorgio 700 m, cyklostezky 100 m, psí pláže 500 m, lunaparku 1 km, od ubytovací kanceláře cca 1,14 km

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Venkovní dispozice

zahrada

Ubytování

apartmán, A bilo 4/6 -

přízemí: obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem, 1. patro: ložnice s manželskou a případně patrovou postelí.

()
mezonet, přízemí / 1. patro, vnitřní schodiště, balkon, terasa, klimatizace, na vyžádání, 35 €/týden, TV, pouze italské kanály, Wi-Fi na pokoji, pro max. 8 přístrojů, na vyžádání, 25 €/týden, lednice, samostatný mrazák, mikrovlnná trouba, na vyžádání, 10 €/týden, sprcha, bidet, zahradní nábytek, parkovací místo, nástupní dny v období do 02.06. a od 02.09. kdykoli, 03.06. - 01.09. sobota, min. pobyt v období do 03.06. a od 02.09. min. 4 noci, 03.06. - 02.09. min. 7 nocí, příjezd od 16:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Casa Lucrezia Residence
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 273 065
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Vašek červenec 2019 Ubytování za super cenu !. Ubytování dostačující, moře a pláže pěšky do 10ti min. , krásné městečko se vším, co člověk potřebuje. Kdo chce luxus, ať si zapla... celá recenze

Dari92 červenec 2019 14 denní dovolená s 10 měsíčním dítětem. Viz detaily níže ... celá recenze

Helios červen 2019 Prima rodinná dovolená. Velká rodinka ve dvou vilkách.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-lucrezia-benatsko-italie-z2273065/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací