Hotel Accacia

Itálie, Benátsko, Caorle - Ponente

3/5

Villa Accacia

  Itálie, Benátsko, Caorle, Caorle - Ponente
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Velice oblíbené přízemní vilky pro 5 až 6 osob (60 m od hotelu Al Capitano) se zahrádkou a krbem na západní pláži Spiaggia di Ponente.

Služby v ceně: ubytování (pes povolen), plážový servis (slunečník + 2 lehátka), 2x vila (Bilo + Trilo) bez klimatizace, , předzahrádka s markýzou ...a krbem, SAT/TV, pračka, povlečení, ručníky, základní hygienické potřeby, závěrečný úklid, pojištění CK proti úpadku,služby delegáta, parkoviště. Možnost doplatit dopravu a polopenzi v hotelu Al Capitano. V hotelu k dispozici také WI-FI zdarma, bar a další služby.
Cena nezahrnuje: pobytovou taxu a změny kurzu. Kauci za apartmán nevybíráme. * 200 m od pláže, cca 20 minut chůze do historického centra
TYPY APARTMÁNU:BILO: pro 5 osob, skládá se z obývací místnosti s kuchyňským koutem a rozkládacím 2-lůžkem (rozkládací sofa) + ložnice s manželskou postelí a 1 lůžkem, koupelna a sociální zařízení, pračka, TV, předzahrádka s markýzou a krbem, parkoviště. Pro každý apartmán k dispozici jeden plážový servis (slunečník + 2 lehátka).TRILO: pro 6 osob, skládá se z obývací místnosti s kuchyňským koutem a rozkládacím 2-lůžkem (rozkládací sofa) + ložnice s manželskou postelí + v chodbičce 2-poschoďová postel, koupelna a sociální zařízení, pračka, 1x vila Trilo s klimatizací (1x bez), TV, předzahrádka s markýzou a krbem, parkoviště. Pro každý apartmán k dispozici jeden plážový servis (slunečník + 2 lehátka).

Popis

Pláž: 200 metrů
Plážový servis: ANO
Bazén: NE
Televize: ANO
Pračka: ANO
Klimatizace: NE
Výtah: NE
Trezor: NE
Parkoviště: ANO

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 875
dnes zavřeno

Hodnocení

3/ 5 1 recenzí

alena srpen 2018 Villa Accacia Caorle. Ubytování v pěkné lokalitě.... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací