Hotel Residence Villa Belvedere

Itálie, Apulie, Otranto

Villa Belvedere

    Itálie, Apulie, Otranto
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

V rezidenci jsou garáže a uzavřené parkoviště, prádelna, átrium vhodné pro aerobik. V blízkosti rezidence se nachází supermarket, bary, restaurace a obchody všeho druhu.

Poloha

Dvě doupatrová rezidence se nachází v klidné části městečka Otranto v panoramatické pozici s překrásným výhledem na záliv a historické centrum, cca 200 m od promenády a historického centra.

PLÁŽ
Přímo pod rezidencí jsou schody na volnou pláž.
200 m, pláž s jemným světlým pískem s možností plážového servisu za poplatek.
Pro milovníky potápění a šnorchlování jsou v okolí i divoké skalní útesy s mořskými jeskyněmi.

VÝHODY: KLIMA, BLÍZKO CENTRA, U PLÁŽE, KVALITA ZA DOBROU CENU.
DOPORUČUJEME: VHODNÉ PRO AEROBIK, MLADÉ, RODINY S DĚTMI I SENIORY.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Všechny prostorné vkusně a komfortně zařízené klimatizované apartmány disponují vybaveným kuchyňským koutem v obývacím pokoji, vlastním sociálním zařízením, TV, vlastním parkovacím místem nebo garáží. Většina disponuje prostornou terasou se zahradním nábytkem. Apartmány bez terasy mají velká okna s překrásným výhledem na záliv.

TYPOLOGIE UBYTOVÁNÍ
Bilo 2/4 osoby: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí.
Trilo 4/6 osob: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 ložnice s manželskou postelí a 1 pokoj se dvěma lůžky.

Doprava

VLASTNÍ DOPRAVA: na Vaše přání zajistíme tranzitní ubytování v severní a střední Itálii. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Villa Belvedere
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 963 230
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací