Hotel Villa Cati Hostal

  Španělsko, Mallorca, Paguera

Villa Cati

    Španělsko, Mallorca, Paguera
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Důležitá poznámka: Daň za udržitelný cestovní ruch: Na Baleárských ostrovech byla od 1. 7. 2016 účtována daň z udržitelného cestovního ruchu podle typu a kategorie ubytování a délky pobytu a platí se přímo turistickému ubytování. Toto je v hlavní sezóně (01.05.-31.10.) Mezi 0.50, - € a 2.00, - € na osobu a den plus 10% DPH.V mimo sezónu (01.11 - 30.04) se částka sníží o 50%. Hosté ubytovaní déle než 8 po sobě jdoucích nocí musí zaplatit pouze 50% daně od 9. dne. Děti do 16 let jsou osvobozeny od placení daní.

Pro dobrodružné, centrálně umístěný hotel nabízí ideální výchozí bod pro pestrou dovolenou.

Poloha: Centrální, ale klidná lokalita s rodinnou atmosférou. Centrum města Paguera s bary, restauracemi a obchody je vzdálené 100 m. Mírně svažitá písečná pláž je vzdálena asi 200 metrů. Doba přenosu: přibližně 55 až 65 minut.

Vybavení: Hostal Villa Cati byl částečně zrekonstruován v zimě 2016/17 (nová podlaha a plazmová televize v pokojích, nové koupelny a chodby a schody). Vybavení zahrnuje 25 pokojů rozložených na 3 podlažích, lobby s recepcí, výtah, Wi-Fi v lobby (včetně), snídaňová místnost s barem a satelitní TV, snack bar a krásnou terasu s malou zahradou.

Ubytování : Funkčně vybavené dvoulůžkové pokoje (A2-3A) jsou vybaveny klimatizací (za poplatek), pronájem bezpečné, koupelna s vanou a sprchou, WC a balkonem. Volitelný jednolůžkový pokoj (A1A), s vybavením jako A2A, lze rezervovat.

Jídlo a pití: Snídaně formou bufetu.

Sport / aktivity: Proti poplatek: půjčovna kol, vodní sporty na pláži od místních poskytovatelů.

Rodiny: dětská postýlka (na vyžádání a za poplatek).

Informace: Kreditní karty: Amex, Diners, Mastercard, VISA; Kategorie země: 2 hvězdičky.

Poznámky k rezervaci: Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici v případě počasí.

Výhoda úspor: 10% sleva na rané slevy v určitých termínech naleznete v cenové části.

Cena částečné informace:

Následující informace platí pro letní sezónu 2018:
Reference reference: Otevřeno od 01.04. do 31.10.2018. Minimální pobyt 3 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Cati Hostal **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 140 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Ab dem 01. Januar 2018 liegt diese in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen € 1,- und € 4,- pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04.) reduziert sich der Betrag auf € 0,25 und € 1,-. Gäste, deren Aufenthalt länger als acht aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.




Für Unternehmungslustige bietet das zentral gelegene Hotel den idealen Ausgangspunkt für abwechslungsreiche Urlaubstage.




Lage: Zentral, jedoch ruhig gelegen mit familiärer Atmosphäre. Bis zum Ortszentrum von Paguera mit Bars, Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten sind es etwa 100 m. Der leicht abfallende Sandstrand befindet sich ca. 200 m entfernt. Transferzeit: ca. 55 bis 65 Minuten.




Ausstattung: Das Hostal Villa Cati wurde im Winter 2016/17 teilweise renoviert (neuer Fußboden und Plasma-TV in den Zimmern, neue Bäder sowie die Gänge und Treppen). Zu den Einrichtungen zählen 25 Zimmer, die sich auf 3 Etagen verteilen, ein Empfangsbereich mit Rezeption, Lift, WLAN in der Lobby (inklusive), Frühstücksraum mit Bar und SAT-TV, Snackbar und eine schöne Sitzterrasse mit kleinem Garten.




Unterbringung: Die zweckmäßig eingerichteten Doppelzimmer (A2-3A) sind ausgestattet mit Klimaanlage (gegen Gebühr), Mietsafe, Bad mit Badewanne und Dusche, WC und Balkon. Wahlweise Einzelzimmer (A1A), mit Ausstattung wie A2A, buchbar.




Essen & Trinken: Frühstück in Buffetform.




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Fahrradverleih, Wassersportarten am Strand bei lokalen Anbietern.




Familien: Kinderbett (auf Anfrage und gegen Gebühr).




Info: Kreditkarten: Amex, Diners, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 2 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.




Sparvorteil: 10% Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.




Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2018:
Buchungshinweis: Geöffnet ab 01.04. bis 31.10.2018. Mindestaufenthaltsdauer 3 Nächte.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 042 699
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villa-cati-mallorca-spanelsko-z1042699/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací