Park Hotel Villa Etschland

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Merano / Meran

VILLA ETSCHLAND/ PLAUSERHOF

    Itálie, Jižní Tyrolsko, Ortler Skiarena, Trentino - Alto Adige, Merano / Meran, Merano 2000
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkový pokoj 'Hochwart' (23 m2) v Plauserhofu, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, sejf, fén, bidet a balkon (max.a min. obsazenost 2 dospělý) b) 2 - lůžkový pokoj 'Fortuna' s možností přistýlky (25 m2) ve Ville Etschland, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, sejf, fén, bidet a balkon (max. obsazenost 3 dospělí) c) Junior suite 'Glückspfennig' (35 m2) s možností přistýlky ve Ville Etschland, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, sejf, fén, bidet a balkon (max. obsazenost 3 dospělí) d) Rodinný pokoj 'Morgenstern' s možností 2 přistýlek (35 m2) v Plauserhofu, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, sejf, fén, bidet a balkon (max. obsazenost 4 dospělí)

STRAVA

polopenze - bohatá bufetová snídaně (v neděli se sektem), . večere 4-chodová výběrem z menu a salátový bufet. Každý týden tematické večery. Grilovací večery v letních měsících (závislé na počasí + živá hudba) POZOR: V neděli se nepodává v hotelu polopenze, místo toho odpolední bufet s koláči, kávou, čajem, horkou čokoládou a poukaz na 1 pizzu na osobu v naproti ležící pizzerii (cca. 50 m)

DALŠÍ SLUŽBY

solárium (cca. 10,- € / mince) 1 dětská postýlka zdarma

DÍTĚ

Jedno dítě do 1,99 let bez nároku na lůžko s polopenzí ZDARMA. Jedno dítě do 4,99 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA v kat. b) + c) Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 plně platících osob.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

venkovní bazény

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

cena na dotaz podle velikosti (bez žrádla)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 7=6 platí v termínech 30.03.- 13.04.; 04.05.- 25.05. a 19.10.- 03.11.2019

CELKOVÁ KAPACITA

Villa Etschland 28 pokojů a hotel Plauserhof 15 pokojů

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: stolní tenis, venkovní bazény, dětský bazén v Plauserhofu, ve Ville Etschland: finská sauna, parní sauna, zážitkové sprchy, odpočívárna. Infračervená kabina, parkování

REKREAČNÍ POPLATEK

1,50 €/den (od 14 let)

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Villa Etschland/Plauserhof Plaus u Merana: - turistika - vhodné pro rodiny s dětmi

VYBAVENÍ

oba hotely mají recepci, společenskou místnost, restauraci, bar/ kavárnu s letní terasou, louku s lehátky a slunečníky, Wi-Fi, stolní tenis, venkovní bazén (4x8 m), dětské hřiště. V hotelu Villa Etschland finská sauna, parní sauna, zážitkové sprchy, odpočívárna, infračervená kabina, solárium. Ve Ville Plauserhof dětský bazén.

POLOHA

2 malé rodinné hotely vzdálené od sebe cca 30 m se nacházejí v centru města Plaus, ve výšce 520 m n.m., v bezprostřední blízkosti barů, kaváren, restaurací a obchodů. Zastávka autobusu přímo před hotelem, vlak cca 500 m. Nedaleko cyklistická stezka.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 263 434
dnes zavřeno

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací