Hotel Villa Fidia

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano Riviera

VILA FIDIA

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Riviera
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

LIGNANO Florida Jadranu - takto charakterizoval jedno z nejoblíbenějších severoitalských letovisek mezi Benátkami a Terstem americký spisovatel Ernest Hemingway. Město, ležící na nádherném poloostrově, je obklopeno čistým azurovým mořem, několikrát oceněným 'modrou vlajkou'. Lignano se může pochlubit udržovanými, 8 km dlouhými zlatavými písčitými plážemi, a velice kvalitním servisem pro turisty. Nabízí také stovky obchodů, restaurací a kaváren, trhy, diskotéky, termální lázně, mnoho sportovních možností, přístav jachet a je zde také šest zábavních parků: Aquasplash - vodní park se skluzavkami, tobogány a bazény, Gulliverlandia - dětský pohádkový svět a akvárium, Gommosi - nafukovací atrakce pro děti, Parco Junior - zábavní park pro děti, lunapark Strabilia a zoologická zahrada Punta Verde. Každé pondělí od června do září se ve městě konají velké trhy.

Poloha:

VILA FIDIA Vila se šesti byty, v klidné části, asi 300 m od písčité pláže. V blízkosti supermarket a restaurace.

Vybavení:

Velká zahrada, možnost parkování před vilkou (volná místa do vyčerpání kapacity).

Ubytování:

APT C6: obývací pokoj se dvěma lůžky (rozkládací gauč), dvě ložnice se dvěma lůžky, kuchyňský kout, koupelna a WC, pračka, TV/SAT, klimatizace, balkón nebo terasa.

Stravování:

Vlastní.

Doprava:

Autobusová doprava - cena: 2.100 Kč Doprava je zajištěna v období 24.05. - 15.09. 2019. Nástupní místa: Benešov, Brno, České Budějovice, Horažďovice, Klatovy, Písek, Plzeň, Praha, Strakonice, Tábor. Nástupní místa - za příplatek: 200 Kč: Domažlice, Kdyně. 250 Kč: Liberec, Mladá Boleslav. 350 Kč: Hradec Králové, Chomutov, Jablonec nad Nisou, Most, Pardubice, Teplice, Turnov, Ústí nad Labem. 450 Kč: Olomouc, Ostrava. Uskutečnění svozu je podmíněno alespoň 6 osobami v nástupním místě. Cena dopravy 2.100 Kč/os. je započtena v příslušných cenách s autobusovou dopravou. Odjezdy a příjezdy: odjezdy jsou vždy v pátek v odpoledních/večerních hodinách (Praha 17:30 - 19:00), návrat do ČR v neděli v dopoledních hodinách. Čas odjezdu z letoviska je závislý na čase sobotního příjezdu autobusu do koncového letoviska. Uvedený počet nocí u termínů s autobusovou dopravou je včetně dvou nocí, které klienti stráví v autobusu (cesta tam a zpět). Další podmínky autobusové přepravy a obecné informace a vysvětlení najdete na webových stránkách CK

Povinné smluvní údaje

Delegátský servis v českém/slovenském jazyce je garantovaný od 01.06. do 14.09., mimo toto období je k dispozici v češtině telefonická asistence z ČR. Osoby od 12 let platí pobytovou taxu cca 0,50 EUR/osoba/noc. Na místě se při příjezdu platí povinná vratná kauce 100 EUR/apartmán. Občanům EU stačí k vycestování platný občanský průkaz nebo cestovní pas, víza ani očkování nejsou potřeba. Pro uskutečnění zájezdu/cestovní služby není nutný určitý počet osob. Zákazník může odstoupit od smlouvy kdykoliv před zahájením zájezdu/cestovní služby proti zaplacení stornopoplatků stanovených pořadatelem. Pobyt v rezidenci je vhodný pro osoby s běžnou schopností pohybu. Časy odjezdu jsou přibližné, platné časy budou uvedeny v Informacích k odjezdu a mohou se od předběžných časů lišit.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Fidia
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 255 527
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-fidia-friuli-venezia-giulia-italie-z1255527/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací