Villa Mare Hotel

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

3/5

HOTEL VILLA MARE / VILLA IGLIKA

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází hned v centru letoviska Slunečného pobřeží, s množstvím restaurací, barů, obchodů a dalších zábavních možností. Písečná pláž je vzdálená cca 150 m od hotelu. Díky své atmosféře je ideální volbou pro klienty všech věkových kategorií i pro rodiny s dětmi.

Vybavení Hotelu

Hotel byl naposledy zrekonstruován v roce 2004, má 4 patra a jeden výtah. Hotel nabízí vstupní halu s recepcí, možnost pronajmutí bezpečnostních schránek – za poplatek, směnárna, konferenční místnost, autopůjčovna, obchody, prádelna – za poplatek, Wi-Fi připojení v lobby – za poplatek, restaurace a dva bary (jeden z nich je u bazénu). Za poplatek mohou hosté využívat Spa centrum (masáže, kosmetické služby atd.) nebo lékařské služby. Ve venkovním areálu se nachází bazén s oddělenou dětskou částí, opalovací terasa, lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje

Ubytování je zprostředkováno ve standartních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky pro dítě nebo pro dospělou osobu. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana, toaleta a fén), klimatizací, telefonem, SAT/TV, mini lednicí, Wi-Fi připojení za poplatek a balkon.Pokoje typu Studio nebo Apartmán kde je možné ubytovat až 4 dospělé osoby je možné poptat na vyžádání.

Pláž & plážový servis

Dlouhá pláž s hebkým pískem je od hotelu vzdálena cca 150 m. Pláž má pozvolný vstup do moře, vhodná pro děti i neplavce. Doporučujeme využít z nabídky vodních sportů – za poplatek. Plážový servis (lehátka a slunečníky) taktéž za poplatek.

Stravování

ALL INCLUSIVE: snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne je k dispozici lehké občerstvení a rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje, v čase a místech určených hotelem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Mare Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 053 807
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 3 recenzí

Zuzana srpen 2018 Pěkná dovolená. Spokojenost... celá recenze

Jana červenec 2018 Nebyli jsme spokojeny. Žádný uklid ,nemění ručníky .Syn se mi v bazenu pořezal i jiné deti a kdyz jsme zavolali doktorku ,tak prvně natahla ruku i kdyz j... celá recenze

Woody srpen 2017 Recenze. vše klaplo, delegátka příjemná a ochotná, hotel i strava na úrovni. ... celá recenze

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací