Hotel Villa Merry

  Polsko, Západopomořansko, Svinoústí [Świnoujście]

Villa Merry: Pobyt s polopenzí - 6 nocí

    Polsko, Baltské moře, Świnoujście
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Villa Merry se nachází v historické části letoviska Świnoujście u promenády jen 50 m od moře. Skládá ze dvou vzájemně propojených budov z konce 19. století, které byly v roce 2016 modernizovány a nabízí svým hostům komplexní služby a příjemnou domácí atmosféru. 

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat v jedno a dvoulůžkových pokojích standard (20m2) se soc. zařízením, TV/SAT, lednicí, internetovým připojením, většinou s balkonem či terasou. Je možné také ubytování ve větším pokoji (30m2), popř. v pokojích typu superior, které jsou rozděleny na obývací část a ložnici. Možnost zapůjčení fénu, žehličky či žehlícího prkna.  Možnost zapůjčení županu za poplatek (cca 4 EUR), popř. využití trezoru na recepci za poplatek (cca 4 EUR/týden).

Stravování

V ceně pobytu je polopenze (snídaně a večeře formou bufetu). Kavárna či letní terasa je vyhledávána hosty, kteří chtějí příjemně strávit pár chvilek s šálkem kávy či osvěžujícího nápoje. 

Lázeňské a wellness služby

K relaxaci a odpočinku slouží hostům léčebné centrum, kde se poskytují procedury a můžete využít také saunu. Nabídka lázeňských procedur včetně koupelí a masáží jsou v rámci balíčku sestavené na míru. Balíček zahrnuje klasickou částečnou masáž, rašelinovou koupel, perličkovou koupel, rašelinový zábal, kryoterapii, inhalace, hydrojet, hydromasáž, pitnou kúru, sollux, laserová terapie, magnetoterapie... Pro aktivní strávení odpočinku hotel nabízí možnost zapůjčení jízdního kola (cca 6 EUR/den).

Parkování

V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází hlídané parkoviště (poplatek cca 8 EURł/noc) 

Zvířata

Pobyt s pejskem je možný v předem určených pokojích za poplatek cca 5 EUR/den na základě předchozí rezervace. Platba na místě.

Atrakce v okolí

Kulturní festivalové léto - koncerty vážné i populární hudby, divadelní představení, kabarety, festivaly

Historické památky: muzeum rybařství v bývalé radnici, mořský maják, opevnění a podzemní město, gotický kostel na ostrově Karsibor

Projížďky lodí a pravidelné trajekty do Skandinávie

Krásně upravené turistické trasy a cyklostezky

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Merry ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 842 717
dnes 8–19 h

Lokalita