Hotel Villa Scarabeo

Itálie, Sardinie, Torre delle Stelle

Villa Scarabeo

  Itálie, Sardinie, Torre delle Stelle
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Torre delle Stelle leží v jihovýchodní části ostrova, cca 40 km od Cagliari a asi 15 km od Villasimius. Křišťálově čisté moře a bílé písečné pláže s pozvolným vstupem do vody jsou ideální pro rodiny s dětmi.  Samostatná vilka Scarabeo se nachází v klidném místě s panoramatickým výhledem na záliv Cagliari a nabízí ubytování pro 6 osob. Dům je 2 km od moře se skalnatou pláží a cca 2 km od centra s obchody a restauracemi.

Ubytování

vilka pro 6 osob, obývací pokoj s krbem má přímý východ  na prostornou terasu s grilem. Po dvou schodech je vchod do dvoulůžkové ložnice se sociálním zařízením,  ložnice s palandou, ložnice 2 lůžka, sociální zařízení s vanou, vybavená kuchyň. Celkem 3 ložnice, 2 koupelny.

Vybavení

zahrada, 2 parkovací místa, barbecue. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Scarabeo
Typ pláže: skalnatá
Vzdálenost od pláže: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 949 164
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací