Hotel Villa & Casitas Caldera

  Španělsko, La Palma, Los Llanos de Aridane

Villa & Casitas Caldera (inkl. Mietwagen)

    Španělsko, La Palma, Los Llanos de Aridane
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Tichá poloha ... krásná zahrada ... WIFI INCLUDED ...




• VÝLUČNĚ leteckou marinou

• PŘÍRODA

• DODAVATEL SAMOSTAT

• NABÍDKY NABÍDKY NABÍDKY

• SPOJKY

• WLAN INCLUDED



Objevte La Palma, protože při rezervaci bungalovů je již zapůjčení automobilu zahrnuto v ceně.




Poloha: V asi 300 m nadmořské výšce, v blízkosti Národního parku Caldera de Taburiente. Restaurace je asi 400 m, kiosk s tapas a nápoje asi 300 m a centrum obce asi 1,5 km. Doba cesty z letiště: cca 40 minut.




Vybavení: Villa Caldera jsou 3 obytné komplexy sestávající ze 3 bungalovů, Casitas Caldera jsou 5 samostatných domů. Všechny ubytovací jednotky mají auto. Komplex nabízí recepci (za hodinu), Wi-Fi v celém komplexu (včetně), gril s dřevěnými stoly a lavicemi, dřevěný dům jako knihovnu (s přístupem na internet) a prádelna (za poplatek). Krásná zahrada s bazénem. K dispozici jsou lehátka.




Ubytování: Villa (A1-5A): velmi prostorné bungalovy s klimatizací / topením, 2 ložnice, velký obývací pokoj s jídelním koutem, vestavěná kuchyň s kávovarem, toaster, varná konvice a přenosná trouba (na vyžádání) , WC, koupelna se sprchou, fén, župany (na vyžádání) a vlastní terasa se slunečníkem a lehátky s polštáři. Casitas: jednotlivé bungalovy s jednou ložnicí (B1-3A) nebo bungalovy se dvěma ložnicemi (C1-4A), jinak A2A.




Jídlo a pití: Žádné jídlo. Ranní chléb (na objednávku), čerstvé vejce (pro sběratele), trvalky s banány (pro samozvaní) a čerstvé avokády rostlinných stromů (sezónní).




Sport / Aktivity: Zahrnují: mísy, bedminton, posilovnu, stolní tenis a stolní fotbal.




Wellness: za poplatek: sauna a vířivka (od 18 let).




Info: Kategorie zemí: 3 hvězdičky; Servisní jazyky: němčina, angličtina.




Rezervační reference: Při rezervaci je auto (např. Hyundai I10, Citroën C3 nebo podobné) Auto Soyka v ceně.

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
RUHIG GELEGEN ... SCHÖNE GARTENANLAGE ... WLAN INKLUSIVE ...




• EXKLUSIV BEI air marin

• NATUR

• SELBSTVERSORGER

• MIETWAGEN INKLUSIVE

• PAARE

• WLAN INKLUSIVE



Entdecken Sie La Palma, denn bei Buchung der Bungalows ist ein Mietwagen bereits im Preis inklusive.




Lage: In ca. 300 m Höhe, in der Nähe des Nationalparks Caldera de Taburiente. Ein Restaurant befindet sich ca. 400 m, ein Kiosk mit Tapas und Getränken ca. 300 m und das Ortszentrum ca. 1,5 km entfernt. Fahrtzeit vom Flughafen: ca. 40 Minuten.




Ausstattung: Die Villa Caldera sind 3 Wohnkomplexe bestehend aus jeweils 3 Bungalows, die Casitas Caldera sind 5 Einzelhäuser. Alle Wohneinheiten haben ein Auto inklusive. Die Anlage bietet eine Rezeption (stundenweise), WLAN in der gesamten Anlage (inklusive), Grillbereich mit Holztischen und Bänken, ein Holzhäuschen als Bücherei (mit Internetanschluss) und Wäscheservice (gegen Gebühr). Schöne Gartenanlage mit Pool. Liegestühle inklusive.




Unterbringung: Villa (A1-5A): sehr geräumige Bungalows mit Klimaanlage/Heizung, 2 Schlafzimmern, großem Wohnraum mit Essecke, integrierter Küche mit Kaffeemaschine, Toaster, Wasserkocher und tragbarem Backofen (auf Anfrage), Mietsafe, SAT-TV (deutsches Programm), WC, Bad mit Dusche, Föhn, Bademänteln (auf Anfrage) und eigener Terrasse mit Sonnenschirm und Liegen mit Auflagen. Casitas: individuelle Bungalows mit einem Schlafzimmer (B1-3A) oder Bungalows mit 2 Schlafzimmern (C1-4A), sonst wie A2A.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung. Morgendlicher Brötchenservice (auf Bestellung), frische Eier (für Selbstabholer), Stauden mit Bananen (zum Selbstpflücken) und frische Avocados von anlageeigenen Bäumen (saisonbedingt).




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Boccia, Federball, Fitnessraum, Tischtennis und Tischfußball.




Wellness: Gegen Gebühr: Sauna und Whirlpool (ab 18 Jahren).




Info: Landeskategorie: 3 Sterne; Servicesprachen: Deutsch, Englisch.




Buchungshinweis: Bei Buchung ist ein Mietwagen (z.B. Hyundai I10, Citroën C3 oder ähnlich) von Auto Soyka inklusive.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 149 487
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací