Hotel Rezidence Marco Polo

Itálie, Benátsko, Eraclea Mare

Rezidence MARCO POLO

  Itálie, Benátsko, Porto Santa Margherita
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Rezidence MARCO POLO

Rezidence Marco Polo je několika podlažní budova, která se nachází v oblíbeném letovisku Porto Santa Margherita jen na dosah od centra Caorle. Santa Margherita je od starobylého městečka Caorle oddělna řekou Livenzou a je jeho klidnější částí, kde hledají útočiště zejména rodiny s dětmi. Nemusíte se však obávat, i když je letovisko poměrně klidným místem, naleznete zde veškerou občanskou vybavenost - restaurace, kavárny, obchody, a i nějaký ten noční život. Tato část Caorle je oblíbená především pro svoji menší finanční náročnost a příznivou vzdálenost od České republiky. Komplex se nachází jen pár metrů od moře, v blízkosti krásného parku a je skvělým výchozím bodem na výlety do okolí.  Apartmány prošly renovací v roce 2004, jsou jednoduše zařízené, a svým klientům nabízejí ochutnávku typické Itálie. 

TRILO 3+2:

prostorný apartmán s oddělenou třílůžkovou ložnicí s pevnými lůžky (manželská postel, pevná oddělená lůžka nebo palanda) a možností přistýlky (formou rozkládací pohovky). Kuchyňský kout se sporákem, lednicí, nádobí a vybavení pro stolování podle počtu osob, jídelní kout. Vlastní sociální zařízení - WC, sprcha/vana, TV/SAT. Některé apartmány jsou vybaveny mikrovlnnou troubou, pračkou (za poplatek 20EUR/týden) a klimatizací - za poplatek podle velikosti apartmánu 30-60EUR/týden (nutno vyžádat při rezervaci). Každý apartmán má vlastní terasu s posezením (formou zahradního nábytku) a některé apartmány mají výhled na moře. Rozložení lůžek se může oproti popisu lišit. Ke každému apartmánu náleží jedno vyhrazené parkovací místo. Ložní povlečení není součástí vybavení apartmánu.

Na vyžádání a za poplatek je k dispozici wi-fi (25EUR/týden) max. však 25 hodin + se vybírá kauce 50EUR za Hot Spot router (omezený počet, na vyžádání). Na vyžádání je také plážový servis za poplatek 70EUR/týden (platí se na místě), který zahrnuje 1 slunečník a dvě lehátka či křesílka na privátní pláži. Za poplatek jsou povolena také menší plemena psů (30-35EUR/týden a nutno vyžádat předem).

V Caorle se vybírá povinná pobytová taxa ve výši 7EUR/osoba/týden, platí se na místě (děti do 11,99 let zdarma).

Vybavení hotelu:

výtah, rezidence má vlastní parkoviště (1 místo/apartmán), vyhrazenou pláž s plážovým servisem (viz. výše).

Stravování:

vaření z vlastních zásob nebo můžete využít některou z nedalekých restaurací či pizzerií. 

Pláž:

pláž se nachází pouhých 50 m od rezidence, veřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody, k dispozici plážový servis - za poplatek (70EUR).

Vzdálenosti:

pláž 50 m, dětské hřiště 75 m, obchod 200 m, půjčovna kol 550 m, supermarket 1,8 km, Caorle 4,5 km, Aquapark 4,5 km, tržnice Mercato di Caorle 4,3 km, Archeologické muzeum 3,7 km, Casa Spiridiona 3,8 km, Zábavní pak (Luna Park) 4,6 km.

Zábava a sport:

v okolí je možnost sportovního vyžití, na pláži možnost si zapujčit šlapadla se skluzavkou, výletní vláček do Caorle, půjčovny kol a zóny pro kolečkové brusle, jízda na kole, nedaleký Aquapark, Lunapark, herny pro děti i dospělé. Ideální výchozí bod pro výlety do okolí - milovníci památek můžou navštívit starobylé Caorle nebo se vydat za jedinečnou atmosférou a krásami Benátek. 

Klimatizaci, wi-fi a plážový servis, domácí mazlíčky a pračku, je nutno vyžádat již při rezervaci zájezdu. Platba za vyžádané služby a pobytovou taxu se uskutečňuje na místě.

Destinace
Proč si vybrat dovolenou v Porto Santa Margherita?

Porto Santa Margherita je novější a modernější částí známého Caorle. P. S. Margherita leží za řekou Livenzou, která tyto dvě letní místa od sebe rozděluje. Během dne se lze přes řeku dostat do Caorle pomocí trajektové přepravy anebo autobusy až do centra i v pozdních nočních hodinách. P. S. Margherita je klidnější letovisko, jež ani v hlavní sezoně není přeplněno turisty. Naleznete zde dostatek obchodů, restaurací, barů, pizzerií a supermarketů. Jsou zde velké možnosti sportovního vyžití, kurzy potápění, surfování, jachting a pro nejmenší návštěvníky dětské herny, hřiště, aquapark a lunapark. Pláže mají zlatavý jemný písek a pozvolný vstup do moře. Kdo chce, může si zakoupit plážový servis nebo navštívit veřejně přístupnou neplacenou část pláže. Letovisko v porovnání s ostatními městečky nabízí přijatelné ceny a je místem pro spokojenou rodinnou dovolenou.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rezidence Marco Polo
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 291 883
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-marco-polo-benatsko-italie-z2291883/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací