Villas Sol Hotel & Beach Resort

  Kostarika, Guanacaste, Playa Hermosa

Villas Sol Hotel&Beach Resort

    Kostarika, Nicoya, Playa Hermosa (Guanacaste)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:

Hotel se nachází na severním pobřeží Tichého oceánu, pouhých 25 minut jízdy od mezinárodního letiště v Liberia a 4 hodiny od San José.



vybavení:

Hotel má 54 dvoulůžkových pokojů. Recepce je otevřena 24 hodin denně. K dispozici jsou různé zařízení a služby - šatna, trezor, směnárna, hlídání dětí, lékařská pomoc, prádelna a kadeřnický salon. WiFi ve veřejných prostorách umožňuje hostům zůstat v kontaktu s okolním světem. Kromě supermarketu a obchod se suvenýry najdete další obchody. Zahrada poskytuje další prostor pro relaxaci a rekreaci v přírodě. Pokud přijedete s vlastním vozidlem, můžete jej zaparkovat na parkovišti ubytování.



ubytování v rodinném domě:

K dispozici je koupelna v pokojích a klimatizace pro příjemné vnitřní klima. Standardní vybavení ve většině pokojů zahrnuje balkon, který vás zve k pobytu. Výhled na moře také zajišťuje příjemné prostředí v mnoha ubytovacích zařízeních. Pokoje mají manželskou postel nebo postel velikosti King. K dispozici jsou také dětské postýlky pro nejmenší hosty. K dispozici je také trezor a minibar. Lednička a čaj / kávovar jsou standardní vybavení. Sada žehlení je k dispozici pro zvýšení pohodlí cestujících. Malé doplňky zajišťují skvělý pobyt včetně telefonu, TV a rádia. Koupelny jsou vybaveny sprchou a vanou. Jako další bonus je k dispozici vysoušeč vlasů. Dům nabízí nekuřácké pokoje.



Sport / Zábava:

Venkovní bazén s dětským hřištěm je ideální pro aktivní rekreaci a pravidelné aqua-trénink. Na terase jsou k dispozici pohodlné lehátka. Horká vana v oblasti koupání slibuje příjemnou relaxaci. Pokud máte náladu na cvičení, nabízí se tenis a plážový volejbal. Milovníci vodních sportů si mohou vychutnat kayaking, šnorchlování a potápění. Gym a aerobik jsou součástí hotelových sportovních a rekreačních zařízení. V areálu se nachází lázně s lázeňskými a masážními procedury. Mladí i starí hosté mají možnost zažít zajímavé zábavní programy.



Stravování:

K dispozici jsou různé možnosti stravování, jako je jídelna a bar. Hosté naleznou pohostinnost a útulné prostředí ve 2 nekuřáckých restauracích. Může být rezervován all-inclusive. Snídaně lze vybrat jako volbu. Kromě toho dům nabízí občerstvení. Hotel nabízí řadu alkoholických a nealkoholických nápojů.



kreditní karty:

K dispozici jsou následující kreditní karty: American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villas Sol Hotel & Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage:

Das Hotel liegt im Norden der Pazifikküste, nur etwa 25 min Fahrtzeit vom internationalen Flughafen Liberias und ca. 4 h von San José entfernt.



Ausstattung:

Das Hotel verfügt über 54 Doppelzimmer. Die Rezeption ist 24 Stunden geöffnet. Unterschiedliche Einrichtungen und Serviceleistungen – eine Garderobe, ein Safe, eine Wechselstube, eine Kinderbetreuung, medizinische Betreuung, ein Wäscheservice und ein Friseur – gehören zum Angebot. WiFi in den öffentlichen Bereichen ermöglicht es den Gästen, mit der Außenwelt in Kontakt zu bleiben. Neben einem Supermarkt und einem Souvenirshop sind weitere Geschäfte zu finden. Ein Garten bietet zusätzlichen Raum für Entspannung und Erholung im Freien. Wer mit dem eigenen Fahrzeug anreist, kann es auf dem Parkplatz der Unterbringung abstellen.



Unterbringung:

In den Zimmern ist ein Badezimmer vorhanden, für ein angenehmes Raumklima sorgt eine Klimaanlage. Zur Standardeinrichtung der meisten Zimmer gehört ein Balkon, der zum Verweilen einlädt. Für ein schönes Ambiente in vielen Unterkünften sorgt auch der Meerblick. Die Zimmer verfügen über ein Doppelbett oder ein Kingsize-Bett. Kinderbetten für die jüngsten Gäste sind ebenso vorhanden. Außerdem sind ein Safe und eine Minibar verfügbar. Ein Kühlschrank und eine Tee-/Kaffeemaschine zählen ebenfalls zur Standardeinrichtung. Ein Bügelset ist für den zusätzlichen Komfort der Reisenden verfügbar. Kleine Extras sorgen für einen tollen Aufenthalt, darunter ein Telefon, ein TV-Gerät und ein Radio. Die Badezimmer sind ausgestattet mit einer Dusche und einer Badewanne. Als weitere Annehmlichkeit gibt es einen Haartrockner. Das Haus bietet Nichtraucherzimmer.



Sport/Unterhaltung:

Die Außenpoolanlage mit Kinderbereich eignet sich hervorragend für aktive Erholung und regelmäßiges Aquatraining. Bequeme Liegestühle stehen auf der Terrasse bereit. Wohlige Entspannung verspricht der Whirlpool im Badebereich. Wem der Sinn nach Bewegung steht, dem werden Tennis und Beachvolleyball angeboten. Freunde des Wassersports können sich bei Kajakfahren, Schnorcheln und Tauchen vergnügen. Fitnessstudio und Aerobic sind Teil des Sport- und Freizeitangebots des Hotels. Ein Wellnessbereich mit einem Spa und Massage-Anwendungen ist in der Unterbringung zu finden. Große und kleine Gäste haben die Möglichkeit, interessante Unterhaltungsprogramme zu erleben.



Verpflegung:

Es gibt verschiedene gastronomische Einrichtungen zur Auswahl, wie einen Speiseraum und eine Bar. Gastlichkeit und gemütliches Ambiente erwarten die Reisenden in 2 Nichtraucher-Restaurants. Es kann All-Inclusive gebucht werden. Als Option kann Frühstück gewählt werden. Zusätzlich stellt das Haus Snacks bereit. Das Hotel führt ein Sortiment alkoholischer und alkoholfreier Getränke.



Kreditkarten:

Folgende Kreditkarten werden in der Unterbringung akzeptiert: American Express, Visa und MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 042 993
dnes 8–19 h

Lokalita

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací