Vincci Seleccion Estrella del Mar Hotel

  Španělsko, Andalusie, Marbella

5/5

Vincci Selection Estrella del Mar

    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Marbella
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Relaxace a exkluzivita - luxusní 5* hotel Vincci Selección Estrella del Mar inspirovaný Orientem, nabízí klientům zážitek promyšlený do nejmenších detailů. Řada specializovaných služeb (plážový klub, lázně, golf, gurmánskou kuchyni, zahrady a další zařízení o rozloze 15 000 m2). Na každém kroku zde vychutnáte příjemnou atmosféru, klid a vynikající služby.

Přehled

Novinka Exluzivní 5* hotel Inspirace Orientem Služby na vysoké úrovni

Stručná poloha

250 metrů od pláže De Elvira bohatá nabídka golfu v okolí Marbella 10 km Letiště v Malaze 43 km (transfer cca 45 minut)

Poloha

hotel se nachází v privilegovaném prostředí v luxusní rezidenční čtvrti Estrella del Mar v Marbelle, asi deset kilometrů od centra města. Je obklopený nádhernou přírodou v oblasti Elvira - Las Chapas, jedné z nejexkluzivnějších oblastí na pobřeží Costa del Sol. Asi 250 metrů od hotelu leží pláž de Elvira - se zlatým pískem a hotelovým Beach Clubem. Asi deset minut jízdy od hotelu najdete největší nákupní centrum v Marbelle - La Canada. Dobré spojení s Marbellou i populárním Puerto Banús (s jachetním přístavem, restauracemi a rušnými bary) - zastávka linkového autobusu cca 500 metrů od hotelu. Na čtyřicet golfových hřišť do půl hodiny jízdy. Obchod, lékárna, řada restaurací v širším okolí hotelu (cca 1 km). Hotel se nachází 43 kilometrů od letiště v Malaze (transfer cca 45 minut).

Pojmenování

Wellness

Popis

Wellness Nammu Corner Areas Spa - lázně s termálním okruhem, hydromasážní vanou, hammamem, ledovou fontánou, peelingem a řadou procedur na výběr.

Vybavení hotelu

134 pokojů a apartmá, vstupní hala s recepcí (24 hod. denně), lobby, pokojová služba, WiFi, směnárna, půjčovna kol, půjčovna aut, parkování - kryté i venkovní (za poplatek), zdravotnická služba - na vyžádání, společenské místnosti, herna, kadeřnictví. Bufetová restaurace La Acequia, restaurace La Baraka s venkovním posezením, snack bar, bar. V udržovaných zahrdách 3 venkovní bazény (z toho 1 bezbariérový), bazén pro děti, lehátka a slunečníky na slunečních terasách, odpočinková Chill Out zóna s balijskými postelemi. Pro děti: dětský bazén, Miniclub, herna, možnost zajištění dětské chůvy (na vyžádání, za poplatek). Sportovní vyžití a zábava: golf (kurzy pro začátečníky, rezervace vstupů), posilovna - 100 m2 s běžeckými pásy, koly, kardio stroji a výhledem na moře, v blízkosti hotelu široká nabídka venkovních sportů (vodní sporty, tenis, padel …), herna, hudební večery a vystoupení. Plážový klub Estrella del Mar 4 000 m2 (vstup od 16 let, za poplatek) - dokonalé místo, kde si můžete užít všechny druhy aktivit: lázně, stolování, odpočinek a volný čas (zejména pro dospělé). Wellness Nammu Corner Areas Spa - lázně s termálním okruhem, hydromasážní vanou, hammamem, ledovou fontánou, peelingem a řadou procedur na výběr.

Vybavení pokoje

SUPERIOR SIDE SEA VIEW (boční výhled na moře) 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje jsou 3 dospělé osoby. Moderní, prostorné pokoje s vlastním příslušenstvím (vysoušeč vlasů, župany, pantofle), individuální klimatizace, WiFi, SAT/TV, telefon, trezor (za poplatek), rychlovarná konvice, balkon nebo terasa.SUPERIOR SEA VIEW (výhled na moře) 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje jsou 3 dospělé osoby. Moderní, prostorné pokoje s vlastním příslušenstvím (vysoušeč vlasů, župany, pantofle), individuální klimatizace, WiFi, SAT/TV, telefon, trezor (za poplatek), rychlovarná konvice, balkon nebo terasa s výhledem na moře.

SUPERIOR SIDE SEA VIEW (boční výhled na moře)

2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje jsou 3 dospělé osoby. Moderní, prostorné pokoje s vlastním příslušenstvím (vysoušeč vlasů, župany, pantofle), individuální klimatizace, WiFi, SAT/TV, telefon, trezor (za poplatek), rychlovarná konvice, balkon nebo terasa.

SUPERIOR SEA VIEW (výhled na moře)

2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje jsou 3 dospělé osoby. Moderní, prostorné pokoje s vlastním příslušenstvím (vysoušeč vlasů, župany, pantofle), individuální klimatizace, WiFi, SAT/TV, telefon, trezor (za poplatek), rychlovarná konvice, balkon nebo terasa s výhledem na moře.

Stravování

snídaně formou bohatého bufetu, možnost dokoupení polopenze (za příplatek).

Názor CK

jeden z nejexluzivnějších hotelů v destinaci s vysokým standardem služeb doporučujeme našim náročným klientům ke strávení relaxační dovolené.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vincci Seleccion Estrella del Mar Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 230 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 292 681
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Andalusie

5/ 5 1 recenzí

Sylva P. květen 2013 Prohlídka hotelu Vincci Seleccion Estrella Del Mar - hezký a moderní 5* hotel. Hotel Vincci Seleccion Estrella Del Mar v Marbelle na pobřeží Costa del Sol je hezký a moderně zařízený 5* hotel i pro náročné kli... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací