Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach Resort

  Dominikánská republika, La Romana, Bayahibe

Viva Wyndham Dominicus Beach

    Dominikánská republika, La Romana, Bayahibe
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach se skládá z několika 3 patrových budov, které obklopuje pěkná tropická zahrada a pláž s bílým pískem. Pár minut jízdy od hotelu je ostrov Saona, kde se natáčela část filmu piráti z Karibiku. Mezinárodní letiště v Punta Caně je vzdáleno cca 50 minut jízdy od hotelu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 6x restaurací s místní a mezinárodní kuchyní, pizzerie, 4 bary, 4 bazény se sladkou vodou, lehátka slunečníky, plážové osušky, salon krásy, sauna, lázně, jacuzzi, směnárna, doktor, herna, internet a WiFi (za poplatek), obchod se suvenýry.

Ubytování: Klimatizace, koupelna s WC, fén, televize, telefon, trezor za poplatek, většina pokojů má balkon nebo terasu. Možnost jedné přistýlky.

Stravování: All inclusive:snídaně, oběd a večeře formou bufetu, neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v místech a časech určeným hotelem.

Pláž: Písčitá pláž s bílým pískem u hotelu.

Sport a zábava: Posilovna, aerobik, volejbal, fotbal, tenis, stolní tenis, vodní pólo. Animační programy pro děti a dospělé, potápění.

Program pobytového zájezdu:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Dominikánska republika, přílet do Dominikánské republiky, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.
2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Dominikánské Republiky, let na trase do Prahy (Vídně).
Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.
Odlety do Dominikánské republiky jsou každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku do Dominikánské Republiky, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK, česky a anglicky hovořící delegát, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Viva Wyndham Dominicus Beach ***
Lokalita dle pořadatele: Jižní pobřeží, Bayahibe
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Viva Wyndham Dominicus Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 165
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Viva Wyndham Dominicus Beach
    Dominikánská republika, La Romana, Bayahibe

Cena
45 690 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 542 165

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
1
45 690 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
45 690 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
10 700 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč