Pension Gut Vögeihof

  Rakousko, Salcbursko, Forstau

VÖGEIHOF

  Rakousko, Dachstein / Schladming, Salcbursko, Schladming, Fageralm, Forstau, Reiteralm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkový pokoj KOMFORT s 1 nebo 3 dětskými přistýlkami (cca 24 m2), Spr. +WC, SAT/TV, fén, minilednice, některé balkon (CK negarantuje), jedná se o jednu místnost: manželská postel, 1 rozkládací postel a palanda
b) 2 - lůžkový apartmán LANDLEBEN se 4 dětskými přistýlkami
(cca 50-55 m2), Spr.+WC, SAT/TV, fén. Ložnice (manželská místnost) a obývací místnost (patrová postel a rozkládací gauč) s kuchyňským koutem
c) 2 - lůžkový apartmán STODERZINKEN se 2 dětskými přistýlkami (cca 33 m2), Spr.+WC, SAT/TV, fén. Jedná se o dvě místnosti: ložnice s manželskou postelí a patrovou postelí, obývací místnost s kuchyňským koutem.

STRAVA

Bufetová snídaně.

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka: zdarma (dle dostupnosti) Gasthof nepřijímá žádné kreditní karty.

DÍTĚ

1. a 2. dítě v pokoji do 8,99 let na přistýlce se snídaní ZDARMA 3 a 4. dítě v pokoj do 1,99 let na přistýlce se snídaní ZDARMA Dítě zdarma a dětská cena povoleno na pokoji v doprovodu 2 plně platících osob.

KOUPÁNÍ

Přírodní jezero ke koupání PICHL (3,5 km) , letní koupaliště v RADSTADTU (8 km) s tobogánem, THERME AMADÉ (11 km) - vnitřní a venkovní bazény a plno atrakcemi a saunovým světem.

PARKOVÁNÍ

zdarma (dle dostupnosti)

POBYT SE ZVÍŘETEM

5 Eur/zvíře/noc (bez krmení)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 15:00 hod v den příjezdu a snídaní druhý den ráno. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje/apartmánu do 10:00 hod v den odjezdu. Denní úklid pouze v pokoji Komfort (6x týdně, výměna ručníků dle potřeby), v ostatních apartmánech výměna ručníků na vyžádání a denní úklid není prováděn.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

REKREAČNÍ POBYT (min. délka pobytu 4 dny / 3 noci, nástup libovolný, min. délka pobytu 8 dní / 7 nocí v termínu 04.07. - 12.09.2020 nástup SOBOTA) - bufetová snídaně dle počtu nocí BONUSY ZDARMA: * uvítací přípitek, * denně 'Happy Tea Time' od 14:00 - 18:00 hod káva, čaj a ovoce * v mimosezoně 1x týdně večer kotlíkový guláš (při pobytu od 5 nocí). * wellness (denně, dle provozních hodin): sauna, pára, infračervená kabina, odpočinková místnost. * 1 x týdně pečení chleba a domácí výroba másla * 1 x týdně jízda na ponících * soutěž v dojení na modelu * zabíjení hřebíků do dřevěného špalku o ceny s překvapením * informace o stájích včetně krmení zvířat * 1x za pobyt 'dobrodružné přenocování' v seníku u indiánského týpí včetně 1 krabice dřeva na táborák pro celou rodinu (předchozí přihlášení nutné) * 1x týdně procházka s loučemi (bez doprovodu) s následným táborákem * stolní tenis (dle dostupnosti) * Wi-Fi * venkovní fitness stezka s 12 přístroji (ve vzdálenosti 2,7 km)

CELKOVÁ KAPACITA

10 pokojů

REKREAČNÍ POPLATEK

v ceně

PROČ K NÁM ?

Proč Bauernhof Gut Vögeihof - Forstau bei Schladming - ubytování se snídaní s možností vlastního vaření (při ubytování v apartmánech) - velké pokoje pro 2 dospělé a až 4 děti

VYBAVENÍ

recepce, společenská místnost a sušárna na turistické boty, snídárna, terasa, úschova vlastních kol, herna, mini ZOO (poník, ovce, kozy, králíci, kočky - cca 5 min. chůze), dětské hřiště s trampolínou, fotbalové hřiště s malými brankami. V blízkosti bar. Wellness: sauna, finská sauna, pára, infračervená kabina, odpočinková místnost.

POLOHA

Statek Gut Vögeihof leží v nadmořské výšce 930 m n. m, přímo v centru Forstau bei Schladming, cca 13 km západně od Schladmingu. V blízkosti jsou obchody, restaurace aj. Je to ideální výchozí místo pro turistiku v okolí. Turistický autobus (bezplatný), jehož zastávka je cca 300 m od domu, dát zaveze do oblasti Forstau. Lanovka Reiteralm je vzdálená 3,5 km od domu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 575 076
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací