Babyhotel Karolínka

  Česko, Jihomoravský kraj, Vranov nad Dyjí

2/5

Vranov nad Dyjí - Babyhotel KAROLÍNKA

    Česko, České přehrady, Jihomoravský kraj, Podyjí, Vranov, Vranov nad Dyjí
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační poyt zahrnuje ubytování se snídaní v délce dle výběru pobytu

Balíček 2

Cena balíčku Tradiční Velikonoce s dětmi (4 noci) zahrnuje: 4x ubytování se snídaní (bufet - v pondělí beránek, vajíčkové hody na různé způsoby), 2x káva pro mámu a tátu, dezert pro děti, v rámci členství Babyklubu neomezený vsstup do bazénku, 1x vstup do masážní vany popř. infrasauny (pro celou rodinu), poukaz v hodnotě 100,- Kč na jarní očistnou masáž, animační program pro děti (kreativní dílna - malování vajíček různými technikami, pečení a malování perníčků, výroba a malování s velikonoční a jarní tématikou).

Balíček 3

Cena balíčku Slet malých čarodějů a čarodějnic (5 nocí) zahrnuje: 5x ubytování se snídaní, roční členství v babyklubu ZDARMA (výhody jako např. neomezený vstup do bazénu), 2x káva pro mámu a tátu s dortíkem, 1x vstup do infrasauny popř. masážní vany (pro celou rodinu), poukaz v hodnotě 100,- Kč na kouzelnou masáž, Slet malých čarodějnic - tvořivá dílnička s programem pro všechny krásné čarodějnice a čaroděje. Možnost navsžívit nezapomenutelný slet čarodějnic v blízkém okolí (Havraníky, Znojmo apod.).

Balíček 4

Cena balíčku Májový wellness pobyt (4 nebo 5 nocí) zahrnuje: 4x nebo 5x ubytování se snídaní, v rámci členství Babyklubu neomezený vsstup do bazénku, 1x vstup do masážní vany 1x vstup do infrasauny (pro celou rodinu), poukaz v hodnotě 100,- Kč na relaxační masáž, ovocný dortík pro děti, animační program pro děti (kreativní dílna).

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Babyhotel Karolínka poskytuje ubytování pro rodiny s dětmi s vyhřívaným bazénem a wellness. Nachází se v samotném centru romantického náměstí Vranova nad Dyjí a v srdci Národního parku Podyjí. Díky tomuto umístění je ideální základnou pro návštěvu veškerých zajímavostí dané lokality, cyklotras, rybaření, procházek a jiných aktivit v nedotknuté přírodě v kteroukoliv roční dobu. Ubytujte se v hotelu s neobyčejnou atmosférou a s přátelskou srdečností, kde najdete vy i vaše děti místo, kde se pobavíte a zároveň si odpočinete. Všechny pokoje jsou rekonstruované s rozdílným designem, každý je směřován k jistému stylu a barvě. Principem je především bezpečnost a přiměřená barevnost.

POLOHA

ubytování se nachází ve Vranově nad Dyjí asi 14 minut chůze od pláže a 400 metrů od zámku Vranov nad Dyjí.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

jídelna, venkovní posezení, venkovní plně vybavená kuchyně s grilem a krbem, bar s vinotékou, knihovna, hotel. trezor, Wi-Fi (zdarma), vnitřní bazén s brouzdalištěm pro děti (celoročně), vyhřívaný venkovní bazén (sezónní), wellness (hydromasážní vana, infra sauna, masáže, kadeřnictví, fitness), pro děti - hřiště, postýlka, herna, stolička, atrakce, video-pohádky, strava, nádobí, animační programy (60,- Kč/hod.); půjčovna kol, elektrokol, skútrů a elektrolodí, parkoviště, akceptace platebních karet, bankomat.

VYBAVENÍ POKOJŮ

4 a 5lůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, fén), LCD-TV, trezor, Wi-Fi (zdarma).

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet), obědy a večeře (možnost využít venkovní kuchyně či restaurací v blízkém okolí).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Vyzkoušejte klasické nebo aroma-relaxační masáže přímo v hotelu, Wellness (bazén venku i vevnitř nebo masážní vana), Infrasaunu, půjčovnu kol, iGo, vozík za kolo, hernu a venkovní dvorek, knihovničku (pokud se vám knihy u nevešly do kufru, můžete si zde půjčit knihu dle libosti a nebo dětskou knihu a předčítat dětem nahlas), animační program pro děti (představení, rozcvička, učení básniček, pohádková dílna; program je dlouhý 45 minut), rybaření na Vranovské přehradě (nezapomeňte na zakoupení povolení). v okolí: půjčovna kol, aquapark, vodní sporty, jízda na koni, bowling, cyklistika, pěší turistika, jízda na kanoích, šipky, rybaření, tenisový kurt, lyžování sjezdové (lyžařský vlek Želetava). Další tipy na akce v okolí vám nabídne turistický server: www.navstivtevranovsko.cz.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 495
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Jihomoravský kraj

2/ 5 2 recenzí

Pavel Vaculík březen 2024 VŠECHNO ŠPATNĚ. jen sliby a nic není pravda. Na velikonoce při plné obsazenosti nefunkční bazén - výmluva že byl přechlorovaný, kdyby byl slaný ja... celá recenze

Magda červenec 2022 Babyhotel Karolina. Babyhotel odpovídá babyfriedly jen částečně, potřeby pro děti tu jsou k použití, ale vše notně používané. Na pokoji chybí odpadkov... celá recenze