Hotel Appartements Walhalla

  Španělsko, Gran Canaria, Playa del Inglés

Appartements Walhalla

    Španělsko, Gran Canaria, Playa del Inglés
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Apartmány jsou centrálně umístěné, asi 500 m od písečné pláže. Obchody, restaurace a bary jsou vzdáleny jen 350 m. Nákupní a zábavní centra "Jumbo" a "Kasbah" jsou jen pár metrů od hotelu. Transfer se uskuteční až do hotelu Los Tilos, odtud je to přibližně 5-10 minut do apartmánů Walhalla. Případně je možné si rezervovat soukromý transfer (podrobnosti najdete pod "Zusatzleistuntgen"). Doba přenosu je přibližně 30 až 45 minut.




Vybavení: Komplex má 62 apartmánů, lobby s recepcí (od 9:00 do 21:00), výtah, WLAN (včetně), snack bar a kavárna. V zahradě je bazén se sluneční terasou a bar u bazénu (externí poskytovatel, otevírací doba se může lišit). Plážové židle a deštníky jsou zde zahrnuty. Plážové lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek.




Ubytování : Apartmány (A1-5A) mají obývací pokoj s pohovkou pro 5. osobu (není roztažitelný) a vybavený kuchyňský kout (jídelní stůl, sporák, lednice a mikrovlnná trouba), 2 oddělené ložnice, satelitní TV, Wi-Fi ), Koupelna se sprchou, WC a balkon nebo terasa. Pravidelné čištění, výměna ložního prádla a ručníků.




Jídlo a pití: Žádné jídlo.




Sport / Aktivity: Za poplatek: billiard, tenis. Golfové hřiště asi 3 km daleko.




Rodiny: Samostatný dětský bazén, malé dětské hřiště.




Informace: Kreditní karty: Mastercard, VISA; Kategorie země: 2 klíče.




Doplňkové služby: Doporučujeme rezervovat soukromý transfer (S13106A), taxi se zastaví přímo u apartmánů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Walhalla ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Die Appartements liegen zentral, ca. 500 m vom Sandstrand entfernt. Einkaufsmöglichkeiten, Restaurants und Bars befinden sich in nur ca. 350 m Entfernung. Zu den Einkaufs- und Unterhaltungszentren „Jumbo” und „Kasbah” sind es nur wenige Meter. Der Transfer erfolgt nur bis zum Hotel Los Tilos, von dort sind es ca. 5-10 Gehminuten zu den Appartements Walhalla. Optional ist ein Privattransfer zubuchbar (Details unter „Zusatzleistuntgen”). Die Transferzeit beträgt ca. 30 bis 45 Minuten.




Ausstattung: Die Anlage verfügt über 62 Appartements, eine Empfangshalle mit Rezeption (9.00-21.00 Uhr), Lift, WLAN (inklusive), eine Snackbar sowie ein Café. In der Gartenanlage befindet sich ein Swimmingpool mit Sonnenterrasse und Poolbar (externer Anbieter, Öffnungszeiten können variieren). Liegen und Sonnenschirme sind hier inklusive. Am Strand stehen Liegen und Sonnenschirme gegen Gebühr zur Verfügung.




Unterbringung: Die Appartements (A1-5A) verfügen über einen Wohnraum mit Sofa für die 5. Person (nicht ausziehbar) sowie über eine ausgestattete Küchenzeile (Esstheke, Herd, Kühlschrank und Mikrowelle), 2 separate Schlafzimmer, SAT-TV, WLAN (inklusive), Bad mit Dusche, WC und Balkon oder Terrasse. Regelmäßige Reinigung, Wäsche- und Handtuchwechsel inklusive.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung.




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Billard, Tennis. Golfplatz ca. 3 km entfernt.




Familien: Separates Kinderbecken, kleiner Spielplatz.




Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 2 Schlüssel.




Zusatzleistungen: Wir empfehlen die Buchung eines Privattransfers (S13106A), das Taxi hält direkt an den Appartements.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 149 426
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací