Hotel Kempa

  Česko, Moravskoslezský kraj, Bukovec

4/5

Hotel Kempa, Bukovec, ČR: Pobyt na 1 noc se snídaní

    Česko, Beskydy a Javorníky, Moravskoslezský kraj, Bukovec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Wellness Hotel Kempa***+ je příjemný hotel nacházející se v nejvýchodnější části České republiky v Beskydech. Hotel nabízí odpočinek díky skvělému wellness, možnost zimních sportů, procházek po okolí a také je skvělým výchozím bodem pro milovníky cyklistiky. Vedle hotelu je nově vybudovaná in-line stezka a naproti hotelu lyžařský areál Kempaland. Hotel nabízí stylové ubytování v klidném prostředí a kvalitní služby. 
Ubytování
Hotel nabízí ubytování v 11 dvoulůžkových pokojích (s možností přistýlky) a 4 apartmánech. Všechny pokoje jsou nové, standardně vybavené samostatnou koupelnou s WC a sprchovým koutem nebo vanou, fénem, nábytkem z masivního dřeva, LCD TV a trezorem. Pokoje a apartmány mají samostatný balkón, ze kterého jsou pěkné výhledy na zdejší přírodu a hory. V celém hotelovém komplexu je k dispozici zdarma wifi připojení k internetu a na každém pokoji je k dispozici i pevné internetové připojení.
Dále hotel nabízí možnost bezplatného zapůjčení notebooku, popřípadě telefonování do všech sítí v rámci ČR. 
Pro nejmenší je k dispozici  oblíbený dětský koutek, animační programy, dětské židličky, dětský koutek v restauraci a možnost zapůjčení dětské postýlky.
Wellness
Relaxační centrum Beskydského hotelu Kempa nabízí svým hostům širokou paletu profesionálních služeb v oblasti wellness. Pro hotelové hosty je zde k dispozici bazén vyhřívaný na 28-30°C, který má tvar ležaté osmičky, rozdělené na dvě části a to dětskou (hloubka 70 cm) a plaveckou (hloubka 150 cm) s vodním chrličem a bublinkovou lavicí. Společná finská sauna nabízí skvělou příležitost pro ničím nerušenou relaxaci. V prostorné saunové kabině ze světlého dřeva můžou pohodlně rozjímat dvě až sedm osob. U sauny je k dispozici ledová sprcha pro ochlazení. Také zde hosté mohou využívat solnou jeskyni, pestrou nabídku masáží, kosmetických služeb a dalších procedur.
 
Restaurace
Útulná restaurace nabízí pestrý výběř specialit nebo si mohou hosté vychutnat skleničku lahodného vína či jiný drink. Snídaně jsou podávány formou bohatých bufetových stolů, večeře výběrem ze tří menu.
 
Sport a rekreace
Skiareál Kempaland se nachází naproti hotelu a je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Hlavní sjezdovka je dlouhá cca 700 m. Děti se mohou učit lyžovat na malé sjezdovce, kde je nahoru vytáhne nekonečné lano. Kousek vedle je větší sjezdovka, kde se děti pohodlně vyvezou nahoru na pásu nebo pomě. Funguje zde lyžařská škola a půjčovna lyží. Díky vhodné orientaci sjezdovky, velkému množství sněhu a také možnosti umělého zasněžování se zde lyžuje obvykle do konce března. Pro ubytované hosty nabízí tento skiareál slevu 15%. Na hotelu je také k dispozici půjčovna kol, která nabízí 30% slevu pro ubytované hosty.
 
 

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 302 731
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Moravskoslezský kraj

4/ 5 29 recenzí

Hshdb březen 2024 Děs. 10minut čekat na to abych zaplatila ? Přijde vám to lidi normální žádní lidé a prostě nikdo nikde ... celá recenze

Jirka září 2023 Jirka. Velká spokojenost objednán třetí pobyt ... celá recenze

Eva Krušinová červenec 2023 Opakovaný pobyt. Dnes jsme se vrátili že 4denního pobytu v hotelu Kempa. Opět naprostá spokojenost, pohoda,péče. Dekujeme personálu a hlavně paní r... celá recenze