Hotel OREA Resort Panorama Moravský Kras

  Česko, Jihomoravský kraj, Blansko

4/5

Orea Resort Panorama Moravský Kras

    Česko, Jihomoravský kraj, Moravský kras, Blansko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Místo

Uváděná cena představuje nejnižší dostupnou cenovou úroveň. Konečná cena se může lišit podle výše poptávky ve Vámi zvoleném termínu.

Výhody nabídky
  • Turistika i cykloturistika
  • Unikátní nebeská terasa
  • Zážitkový venkovní bazén se slanou vodou a široké spektrum wellness služeb
  • Ráj pro děti - zookoutek, houpačky, hračky, animační programy pro děti
Letovisko

Blansko - Češkovice

Umístění

'Lázně pro dospělé a ráj pro děti', rodinný wellness hotel v krásném přírodním prostředí nad městem Blanskem, cca 3 km od centra města, v zalesněné městské části Češkovice. Je ideálním místem pro turistiku a cyklotutistiku v Moravském krasu i okolí, vhodný pro rodiny s dětmi i seniory.

Hotel

Moderní klimatizovaná restaurace, unikátní 'Nebeská terasa', výtah, dětský koutek, ruské kuželky, ping-pong, kulečník, travnaté hřiště, úschovna vlastních kol zdarma, Wi-Fi zdarma, místnost pro maminky (přebalování, mikrovlnná trouba, konvice). Wellness centrum - bazén se slanou vodou (31°C) a protiproudem /za poplatek/, whirlopool, bylinná parní sauna, solná inhalace, infrasauna, finská sauna, Kneippova koupel a infra-louka. Balneoprocedury v širokém spektru od klasických aroma masáží, zábalů a voňavých procedur, po thalassoterapii, lávové kameny. Hotel je rájem pro děti – dětský koutek, hračky, houpačky, kolotoč, pískoviště, zookoutek s oslí rodinkou a jinými zvířaty. Hotel má každoročně pro hosty mnoho novinek. V době letních prázdnin je v ceně pobytu celodenní program pro děti pod vedením profesionálních animátorů.

Pokoje

Dvou a třílůžkové pokoje Classic se sprchou a WC, LED TV, lednička, WiFi, telefon. Třílůžkové s balkonem. Dvoulůžkový pokojDeluxe se sprchou a WC, LED TV, WiFi, lednice, trezor, telefon, balkon. Na vyžádání - přistýlka, dětská postýlka (za poplatek).

Stravování

Snídaně - formou bufetu, večeře bufet nebo z více variant. Možnost předem objednat vegetariánskou stravu a bezlepkovou nebo jinou dietu.

Rekreace

Koupání - venkovní dohřívaný zážitkový bazén se slanou vodou, s tobogánem, perličkou, masáží a chrličem (po celou sezónu neomezeně v ceně). ubytování). Vnitřní slaný teplý bazén za poplatek.

Informace

Parkování - u hotelu bez poplatku
WiFi zdarma
Místní poplatek není v ceně, platba v hotelu.
Pes nebo jiný domácí mazlíček 400- Kč/noc
Vnitřní slaný teplý bazén za poplatek 100 Kč/os.
Check in: od 14.00
Check out: do 10.00

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 513 851
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Jihomoravský kraj

4/ 5 12 recenzí

Ivana Freharová březen 2024 Poděkování. Dobrý den, na prodlouženém víkendu jsme byli s manželem od 8.- 10.3.2024. Velmi jsme si to užili. Jedna věc nás ale zaráží a za to... celá recenze

Jana S. červenec 2023 Bohuzel zklamani. V hotelu Panorama jsme byli jiz po ctvrte, mame tedy bohuzel srovnani, kdyz hotel byl jeste ciste rodinny a ted, kdyz presel pod v... celá recenze

Janička květen 2022 VYHOŘELÉ AROGANTNÍ RECEPČNÍ. Hotel pěkný, vaří dobře, ceny dostupné, zvířena vhodná pro malé děti, avšak celkový dojem kazí vyhořelé arogantní a nepříjemné rec... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor