Hotel Whispering Palms Beach Resort

  Indie, Goa, Candolim

4/5

Whispering Palms Beach Resort

    Indie, Goa, Candolim
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha:Tento příjemný hotel se nachází v severní části Goa, vhodné pro odpočinek ale i aktivní dovolenou. Hotel má celkem 106 zařízených z části moderně z části v goaském stylu.Všechny pokoje jsou obklopené upravenými zahradami a mají výhled na bazén.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, restaurace s místní i mezinárodní kuchyní, bazén s 2 bary,tělocvična, jacuzzi, konferenční místnost, směnárna,prádelna, parkoviště.

Ubytování: koupelna s WC, klimatizace,telefon, TV se satelitem, kávovar, lednička, minibar, wifi, žehlička a žehlící prkno na vyžádání.

Stravování: Stravování formou all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Dopolední, odpolední a podvečerní snack. Neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů, zmrzliny a koktejlů od 11:00 do 23:00 hod.

Pláž: písčitá pláž cca 350 m od hotelu

Sport a zábava: fitness, bazén, jacuzzi, herna, animační programy, vodní sporty,jóga, tai chi,reiki, výlety (např. pozorování delfínů)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Whispering Palms Beach Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 347 225
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Goa

4/ 5 1 recenzí

Maťa listopad 2016 Prehliadka hotela Whispering Palms Resort. Hotel sa nachádza v severnej časti Goa - Candolim. Je neďaleko troch vychýrených pláží - Baga, Calangute a Candolim. Hotel sa radí... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-whispering-palms-beach-resort-goa-indie-z1347225/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).