Wohlfühlhotel Schiestl

  Rakousko, Tyrolsko, Fügen

Wohlfühlhotel Schiestl

    Rakousko, Rakouské termály, Tyrolsko, Zillertal, Fügen, Hochfügen - Hochzillertal / Spieljoch
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Hotel vhodný pro aktivní dovolenou. Rozsáhlá wellness nabídka.

Poloha

klidná, cca 200 m Gondola Sieljoch, cca 1 km od centra.

Vybavení

hotel disponuje 90 pokoji, společenskou místností a výtahem.

Ubytování

pohodlně zařízené pokoje disponují vanou nebo sprchou, WC, fénem, županem, telefonem, TV a rádiem.

Jednolůžkové pokoje (R1A).

Dvoulůžkové pokoje (R2B/R3B/R4B): samostatné WC, balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje (R2C): cca 38 m2, obývací pokoj s manželskou postelí, XL rozkládací pohovka a přistýlka, posezení a minibar, samostatné WC, balkon nebo terasa.

Stravování

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. 13.00–17.00 h. občerstvení: káva, čaj, džus, koláče, studené a teplé snacky. K večeři výběr z menu o 4 chodech, předkrmy a saláty formou bufetových stolů, pravidelné tematické bufetové stoly. V neděli slavnostní večeře.

Sport/aktivity

zdarma: vodní aerobik, nordic walking, kolo. Bingo noci. Živá hudba.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: prostorné wellness centrum s venkovním bazénem, krytým wellness bazénem s masážními sprchami, protiproudovým systémem a vodopádem. V září wellness centrum Badeschlöss (od 16 let) s různými typy saun, solnou parní lázní, parní lázní, relaxační místností, čerstvým vzduchem, chladícími sprchami, bublinkovou koupelí atd. Za poplatek: masáže, solárium, kosmetické procedury.

Děti

zábava pro děti (v závislosti na počtu dětí). Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání.

Info (vlastní dopravou)

parkování: zdarma, podzemní garáže cca 5 €/noc, dle dostupnosti; domácí zvířata: cca 15 €, na vyžádání; lázeňská taxa: cca 1,50 €/noc/osoba od 15 let; příjezd/minimální délka pobytu: denně/4 noci, 1. 5.–26. 6. denně/2 noci, 31. 8.–31.10. denně/3 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Wohlfühlhotel Schiestl ****
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 450 401
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací