Hotel Zacisze

Polsko, Dolnoslezsko, Kudowa-Zdrój

Zacisze: Relaxační pobyt 6 nocí

    Polsko, Dolnoslezsko, Kudowa-Zdrój
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Sanatorium Zacisze leží v malebném lázeňském městečku Kudowa Zdrój na kopci uprostřed nádherné vegetace. Nabízí tak úchvatný výhled na Národní park Stolové hory a celý lázeňský resort. Je ideálním místem pro lidi, kteří hledají klid a pohodu. Výjimečné mikroklima tohoto regionu má blahodárný vliv na lidský organismus především krevní oběh, dýchací cesty,  trávení, správnou funkci svalů a nervového systému. Díky příjemnému létu bez extrémních veder a teplejší zimě trvá sezóna v těchto lázních po celý rok.
Ubytování
Ubytování je zajištěno v 1. 2 a 3-lůžkových pokojích s bezbariérovým přístupem. Součástí pokojů je koupelna a televize se satelitním přijímačem. V objektu je volně přístupná venkovní relaxační terasa, stylová jídelna, společenský sál a biliár. V době nejvyšší sezóny zde funguje i malý bar a kavárnička.
Stravování
Stravování probíhá formou plné penze. Oběd je servírovaný bez možnosti výběru z menu. Večeře jsou zpravidla studené s jedním teplým jídlem. Pro samoplátce je vymezená část jídelny. Zasedací pořádek je odůvodněn různými typy diet a strav. V případě plné penze začíná pobyt večeří a končí snídaní.
 

Wellness a lázeňské procedury
Hosté docházejí na lázeňské procedury do 300 metrů vzdáleného lázeňského centra.
Okolí
V nedalekém okolí je řada kaváren, lázeňských obchodů a solná jeskyně. Do lázní na procedury je to procházkou asi 300 m, stejně jako k léčivým pramenům, které jsou v Kudowě tři. Krásná příroda a řada pozoruhodností je k vidění v místě i okolí a stojí za to využít nabídky výletů místních agentur. Aktivním návštěvníkům vřele doporučujeme jednu z četných turistických stezek v okolí - zdejší národní park Stolové hory opravdu stojí za návštěvu. Atrakcí může být také výlet do Muzea lidové kultury v podhůří Sudet Pstrążna nebo kaple lebek v Czermna. Milovníci hudby ocení třeba každoroční Mezinárodní festival Moniuszko (koná se v srpnu)

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 304 593
dnes 8–19 h