Donat Hotel

  Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar

4/5

Hotel Donat: Pobyt s all inclusive 7 nocí

    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Donat

All Inklusive Hotel Donat *** leží 50 metrů od dlouhé pláže a 3 km od centra oblíbeného chorvatského letoviska Zadar. Nabízí komfortní ubytování, program all inklusive, možnost za příplatek využívat wellness centrum a rozsáhlý vodní svět s tobogánem ve vedlejším hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, animační program pro celou rodinu, pestrý výběr sportovních aktivit, bar a příjemnou středomořskou atmosféru.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v celkem 240 jedno až čtyřlůžkových pokojích typu Economy, Comfort a Family. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem, telefon, klimatizace, satelitní televize s plochou obrazovkou a WIFI. Většina pokojů má balkon.

Gastronomie

Lokální i mezinárodní speciality můžete ochutnávat v hotelové restauraci. V ceně ubytování je program All Inklusive který zahrnuje bufetové snídaně od  7:30 do 10:00, bufetové obědy od 12:30 do 14:00 a bufetové večeře od 18:30 do 20:30. Během jídel mají hosté k dispozici vybrané nápoje (pivo, víno, nealkoholické nápoje a voda) zdarma. Program All Inclusive zahrnuje neomezenou konzumaci vybraných nápojů (pivo, víno, nealkoholické nápoje, překapávaná káva, čaj a regionální lihoviny) v All Inklusive baru v době od 10:00 do 22:00.

Wellness centrum

Hosté mohou za příplatek využívat elegantní wellness a relaxační centrum Acquapura rozkládající se na ploše 2 500 m² v sousedním hotelu Club Funimation Borik. Najdete zde bazénovou část s vnitřními a venkovními bazény, vodní atrakce, saunový svět s finskou a parní saunou, ochlazovací bazén,  Kneippův chodník, venkovní vířivku na terase, relaxační místnost a bohatou nabídku relaxačních a zkrášlovacích procedur. Bazénová část je otevřena denně od 7:00 do 22:00 a saunový svět od 9:00 do 22:00. Masáž nebo jinou relaxační proceduru si můžete objednat v wellness recepci denně od 10:00 do 22:00.  

Sport a rekreace

Milovníci aktivní dovolené se zde určitě nudit nebudou. V hotelu Club Funimation Borik je hostům k dispozici fitness centrum otevřené denně od 7:00 do 22:00. V okolí najdete tenisové kurty, plážový volejbal, badminton, fotbal, vodní gymnastiku, pilates, výuku latinských tanců, stolní tenis, vodní sporty včetně šlapacích loděk nebo kánoi a možnost cyklistiky a severské chůze.

Děti

Nejmladší hosté se mohou těšit v hlavní sezoně (7.6.-6.9.) na zábavný animační a sportovní program v Donat Mini Clubu (každý den kromě soboty.

Pláž

50 metrů od rezortu se rozkládá upravená převážně štěrková pláž Borik s písečnými oázami. Část pláže tvoří betonové plochy ideální na opalování. Rodiny s dětmi ocení pozvolný vstup do moře a přírodní stín vzrostlých borovic. Pláž Borik je nositelem vyznamenání Modrá Vlajka za čistotu a kvalitu služeb. Na pláži nechybí sprchy, převlékárny a bufet.  

Zvířata

Hotel neumožňuje pobyt s domácím mazlíčkem. 

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat zdarma na parkovišti před hotelem.

Okolí

Za návštěvu určitě stojí centrum města Zadar, UNESCO města Split a Trogir, vodopády Krka, ostrovy Krnati, Plitvícká jezera nebo město Nin s kozí farmou.

Destinace

Zadar a okolí představují živé srdce celé severní Dalmácie a oblíbené místo pro dovolenou v Chorvatsku. Zadar se rozkládá zčásti na pevnině a zčásti na malém poloostrově. Pobřeží obklopuje mnoho menších i větších ostrovů (Pašman, Dugi Otok, Ugljan aj.) V přijatelné dojezdové vzdálenosti jsou Národní chráněné parky Paklenica a Kornati. Zadar je nejen letoviskem a místem, kam míříme na letní dovolenou nebo zájezd, je také univerzitní město i významný dopravní uzel. Nachází se zde lodní přístav, trajektový přístav Gaženica, jachtařské mariny, železnice, letiště Zemunik. Město leží 20 km bokem od Jadranské magistrály, což dělá město i okolí velmi dobře dostupným. Má 75 tisíc obyvatel, příhodné podnebí přeje bohaté vegetaci a zemědělství. Vyrábí se zde slavný třešňový likér Maraschino. 

Zadar láká turisty nejen na skvělé koupání a širokou nabídku služeb, ale také na množství historických památek: kostel sv. Donáta, katedrálu sv. Anastázie, antické fórum, či spoustu dalších převážně románských a renesančních staveb. Historickému centru dominuje proslulá ulice Kalelarga. Společensky život je především v přístavišti Foša anebo v pevnosti Arsenal. Objevíte tu i četná muzea. V roce 2016 Zadar obdržel prestižní titul European Best Destination. Město se pyšní dvěma novodobými, technicky unikátními atrakcemi: na pobřeží v nejzápadnější části města najdete Mořské varhany (Morské orgule) a Pozdrav Slunci (Pozdrav Suncu). Mořské varhany vydávají specifické zvuky a Pozdrav Slunci vytváří soubor vizuálních efektů.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, 7x strava All Inclusive Light, animační a sportovní program pro děti a dospělé (7.6.-6.9.), večerní kulturní program a zábava, WIFI, parkování

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa ve výši cca 1,34 EUR / dospělý / den, 0,66 / dítě 12-18 let / den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Donat: Pobyt s all inclusive 7 nocí ***
Lokalita dle pořadatele: Severní Dalmácie, Zadar

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Donat Hotel ***
Typ pláže: oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 659 232
dnes 8–19 h

Hodnocení

22. nejlepší hotel v destinaci Severní Dalmácie

4/ 5 10 recenzí

zlatka srpen 2019 Stížnost. absolutní nezájem ck T***** ,... celá recenze

Marie červenec 2019 Pěkná dovolená. Vše bylo super. ... celá recenze

Pavel červenec 2019 Vše v pohodě. Pohoda... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Donat: Pobyt s all inclusive 7 nocí
    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar

Cena
8 120 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 659 232

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
8 120 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč