Jeravi Club Hotel

  Bulharsko, Primorsko

4/5

Žeravi Alexandria Club

    Bulharsko, Primorsko
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Bohatý program plný her, hudby, tance, soutěží a turnajů si pro Vás a Vaše děti společně připraví naši čeští a bulharští animátoři v hotelu Žeravi CK Club. Vrhněte se do víru zábavy s našimi maskoty Karcoolkou a Lexou a zpříjemněte si tak volné chvíle, které nebudete chtít trávit jen relaxací na pláži či u bazénu. Chybět nebude ani Karcoolčin dětský klub přímo v areálu hotelu. Večery budou opět patřit dětským diskotékám a následným večerním představením, na která budete ještě dlouho vzpomínat.
Animační sezona: 10. 6. - 13. 9. 2024
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučení

Stálicí mezi nejoblíbenějšími hotely českých turistů mířících do Bulharska a velkým lákadlem v naší nabídce je hotel Žeravi CK Club, který svou architekturou v podobě rozmáchlých ptačích křídel odkazuje na svůj název – Jeravi totiž bulharsky znamená jeřábi.
Kvalitní ubytování, výborná strava a služby na úrovni za skvělou cenu.

GPS

42.2706604, 27.7556973

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 80 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 450 m od hotelu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 80 m

Vzdálenost od pláže (m)

80

Poloha

Nachází se v severní části Primorska, v bezprostřední blízkosti severní pláže (cca 80 m). Je vzdálen cca 300 m od centra letoviska.

Štítky

Animace v češtině 10.6.-13.9. || Dětský klub 10.6.-13.9. || Písčitá pláž cca 80 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Komfortní ubytování || Skvělý servis

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), dopolední a odpolední občerstvení, pozdní odpolední občerstvení (káva, čaj, zákusky), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů v barech a restauraci v době od 09:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Klimatizované (klimatizace zdarma) a komfortní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprchový kout, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost čtyři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i pokoje 2+3 (jedna místnost, maximální obsazenost pět dospělých), pokoje 3+2 (jedna místnost, maximální obsazenost pět dospělých), pokoje bez balkonu (možnost jedné přistýlky, zvýhodněná cena), studia 2+2 (jedna prostorná obytná místnost, maximální obsazenost čtyři dospělí) a senior suity 3+3 (ložnice, denní místnost s rozkládacím gaučem a ložnicí – nejsou stavebně odděleny, maximální obsazenost šest dospělých). Studia a suity s balkonem s výhledem na moře jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí.

Vybavení

Klimatizovaná vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s terasou, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén s dětskou částí, multifunkční sportovní hřiště (míčové hry, aerobik), konferenční sál. Možnost využití platebních karet v hotelu (Visa, MasterCard).
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénu (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), fitness, společenské hry, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat), parkoviště.
Za poplatek: masáže, sauna, půjčovna kol, biliár, stolní tenis, prádelna.

Název

Žeravi CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Žeravi Alexandria Club ****+
Lokalita dle pořadatele: Primorsko, Primorsko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jeravi Club Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 440
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 88 recenzí

Hana červenec 2023 Fantastický hotel. Dovolená v tomto hotelu byla nejlepší, jakou jsme kdy zažili.Služby hotelu, fantastické jídlo a v neposlední řadě úžasní animátoři... celá recenze

blanka září 2022 Blanka. skvělé. všechno tak jak jsme čekali... celá recenze

Seniorka září 2021 Seniorka. Vše skvělé! Byla jsem zde už 3x, příští rok bych ráda opět. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Žeravi Alexandria Club
    Bulharsko, Primorsko

Cena od
12 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 440

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
12 990 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
6 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč