Hotel Zoetry Agua Punta Cana Resort

  Dominikánská republika, Punta Cana, Uvero Alto

5/5

Zoetry Agua Punta Cana

    Dominikánská republika, Punta Cana, Uvero Alto
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

exkluzívny hotel s 96 izbami a pokojnou atmosférou, ktorý sa snaží o dokonalé splynutie s prírodou. K výnimočnej kvalite služieb prispievajú aj úžasné kúpele a kozmetika značky Bvlgari. Rezort leží v oblasti Playa de Uvero Alto a od letiska v Punta Cana je vzdialený necelú hodinu jazdy.

Vybavenie

v hoteli je k dispozícii 24-hodinová recepcia, 4 tematické la carte reštaurácie (Amaya, Indigo, Piragua, Olena), 3 bary (Caicu, Indigo, Canoa Lobby bar), osobitá kaviareň s ponukou kvalitnej kávy, 2 bazény, wellness centrum, fitness centrum, obchod, čistiareň a práčovňa, Wi-Fi pripojenie zdarma. Hostia si môžu zakúpiť špeciálne exkluzívne balíčky nekonečných výsad, tzv. ENDLESS PRIVILEGES - podrobnosti sú k dispozícii na vyžiadanie u predajcu.

Pláž

pláž s jemným bielym pieskom a s vysokými palmami priamo pri hoteli. Štýlové ležadlá, slnečníky a osušky sú klientom k dispozícii zdarma.

Zábava a šport

denné a večerné animácie, živá hudba, biliard, 2 bazény vlniace sa celým areálom, fitness centrum, aquaerobik, jóga, požičovňa bicyklov, plážový volejbal, jazda na koni, kitesurfing, šnorchlovanie, kajak. Za príplatok: wellness centrum s rôznymi procedúrami, potápačská škola PADI, golf, rybolov. Hotel akceptuje aj deti, pre zachovanie svojho zámeru však nie sú k dispozícii špeciálne detské aktivity.

Stravovanie

All inclusive: raňajky, obed, večera (formou la carte ), ľahké občerstvenie počas dňa, polnočný snack, vybrané nealkoholické nápoje (24/7), vybrané miestne i medzinárodné alkoholické nápoje, káva/čaj v poobedňajších hodinách.

Vybavenie izieb

izby a villy v nádhernom prírodnom dizajne s terasou alebo balkónom s výhľadom do tropickej záhrady alebo na more, sú vybavené klimatizáciou, denne doplňovaným minibarom, veľkou obrazovkou, SAT-TV, CD / DVD centrom, Wi-Fi pripojenie, trezorom, kúpeľňou s vaňou.

Poznámka

Typy izieb sú: Junior Suite Garden View, Romantic Junior Suite Garden View, Junior Suite Pool View, Romantic Junior Suite Pool View, Junior Suite Agua Swim Up, Romantic Junior Suite Agua Swim Up, Junior Suite Oceanfront, Junior Suite Deluxe Oceanfront, Penthouse Suite Ocean View, Villa Caribe Garden View, Villa Dominicana Garden View, Villa Caney Garden View.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: Zoetry Agua Punta Cana *****
Lokalita dle pořadatele: Punta Cana, Playa Uvero Alto
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Zoetry Agua Punta Cana Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 569
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Punta Cana

5/ 5 1 recenzí

Lucia říjen 2018 Nádherná dovolenka v krásnom prírodnom stredisku. Krásny hotel snažiaci sa nabudiť pocit, že ste sa ocitli v prírodnej oáze pokoja, žiadne mohutné budovy a hluk, všade ticho, pokoj... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Zoetry Agua Punta Cana
    Dominikánská republika, Punta Cana, Uvero Alto

Cena
3 606 EUR/os
(89 250 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 569

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
3 109 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR