Hotel Zvíkov a chaty

  Česko, Jihočeský kraj, Zvíkovské Podhradí

3/5

HOTEL ZVÍKOV

  Česko, Jihočeský kraj, Povltaví, Středočeská pahorkatina, Zvíkovské Podhradí
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

Zvíkovské Podhradí je malebnou vesničkou, nacházející se nad soutokem řek Otavy a Vltavy, u gotického hradu Zvíkov. Možnost vodních sportů a lodní dopravy na Orlickém jezeře, turistické a cyklistické stezky. U hotelu je sportovní areál s koupalištěm, tenisovým kurtem, volejbalovým hřištěm a stolním tenisem. Hotel zprostředkuje půjčení pramice, prodej rybářských povolenek, jízdu na koních. V okolí se nachází mnoho turisticky atraktivních míst (hrad Zvíkov 800 m, město Písek 10 km, zámek Orlík, Hluboká nad Vltavou, České Budějovice, Putim, Sudoměř, klášter v Milevsku, zámek Březnice, Dobříš a mnoho dalších.

Koupání

Zastřešený nevyhřívaný bazén 12 x 4 m (v provozu květen-září a při dobrém počasí i duben a říjen). Areál s koupalištěm 50 m. Řeka Otava.

Vybavení

restaurace, kavárna, vinárna, venkovní posezení, dětská herna, zastřešený bazén, sauna, whirlpool, zahrada, ruské kuželky, dětské hřiště, ohniště, úschovna kol, parkoviště. Bungalovy jsou situovány asi 300 m od hotelu.

Služby

Ubytování se snídaní (formou švédského stolu) nebo polopenzí (dle zvoleného typu pobytu).

Speciální nabídka

Využívání zastřešeného nevyhřívaného bazénu ZDARMA . WiFi internet ZDARMA. 1 dítě do 2,99 let bez nároku na služby ZDARMA. Parkování ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. V období 1.7.-31.8.24 jsou preferovány týdenní pobyty (So-So). V ostatním období minimálně 2 noci. Možný pobyt se psy po předchozí domluvě za poplatek 130 Kč/den. Možnost zapůjčení dětské postýlky 150 Kč/noc (nutno rezervovat předem). Standardní check-in 14:00-19:30 hod (pozdější příjezd je zpoplatněn a je třeba ho nahlásit předem). Standardní check-out je do 10:00 hod (pozdější odjezd je zpoplatněn).

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: HOTEL ***: 2 a 3-lůžkové pokoje (některé prostornější s možností až 2 přistýlek - rozkládací gauč), hygienické zařízení, TV-SAT, telefon, WiFi internet. BUNGALOVY **: 2-lůžkové bungalovy (chatky) s možností 1-2 přistýlek (2 přistýlky formou palandy), elektricky vytápěné, hygienické zařízení, veranda, chladnička, rychlovarná konvice.
  • Stravování: snídaně (formou švédského stolu) nebo polopenze (dle zvoleného typu pobytu).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL ZVÍKOV
Lokalita dle pořadatele: Povltaví, Zvíkovské Podhradí

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 321
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Jihočeský kraj

3/ 5 22 recenzí

Jitka září 2019 Hrůza. Bungalov nic moc, konvici jsem musela nejdříve vyvařit, aby se dala použít. Na přespání budiž. Snídaně až na to, že dva dny nešel ... celá recenze

Jarouškovi červenec 2019 Hotel Zvíkov na dovolenou rozhodně ne!!. Člověk chodí celý rok do práce a za svoje vydřené peníze si vybere dovolenou. My jsme bohužel vybrali špatně a to na hotelu Zvíkov... celá recenze

I.J. září 2018 Bungalov Zvíkov. Pro náš krátkodobý pobyt vyhovující, na týdenní dovolenou s dětmi bych do chatek nejela.... celá recenze

Nezávazná objednávka

HOTEL ZVÍKOV
  Česko, Jihočeský kraj, Povltaví, Středočeská pahorkatina, Zvíkovské Podhradí

Cena
2 930 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 321

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
2 930 Kč
dítě do 10 let na pevném lůžku
0
2 750 Kč