Das 4-Elemente Spa & Gpůf Hotel

  Rakousko, Korutany, Pörtschach am Wörthersee

Balance - Das 4 Elemente SPA & GOLF Hotel am Wörthersee s

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Hafnersee, Pörtschach am Wörthersee, Wörthersee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Něco k hotelu:
Po velkorysé rekonstrukci se Hotel Balance znovu otevře 4. Dubna. Hotel má exkluzivní lázně. Celá oblast SPA má velmi elegantní ale i moderní prostředí, hosté jsou ve skvělých rukou vyučených kosmetiček a masérů. Na základě západní elementární teorie vzniklo jedinečné letovisko, v němž byly založeny základy tradiční evropské medicíny-oheň, voda, vzduch a země, člověk a příroda jsou udržovány v rovnováze. Nechte se hýčkat kulinářskou kuchyní. V nově otevřené škole vaření máte možnost poznat rakouskou kuchyni.
Vzdálenosti:
Portschach: 700m, potraviny: Portschach 300m, nákupní cetrum: Portschach 300m, nadmořská výška resortu: 461m, veřejný venkovní bazén: WortherseePortschach 150m.
Proč si vybrat hotel Balance - Das 4 Elemente SPA & GOLF Hotel amWörthersee ****s

Wellness 2000m2
Blízko centra
Pokoje pro alergiky
Přístup pro vozíčkáře

Vybavení:
Recepce, úschovna zavazadel, hala, společenská místnost, čítárna, televizní místnost, zimní zahrada, salonek, úschovna kol, výtah, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, kavárna, terasa, vinný sklep, nekuřácký objekt, pivní zahrada.
Wellness:
2000m2, krytý bazén, venkovní bazén, parní lázně, finská sauna, bio sauna, infračervená kabina, relaxační místnost, solárium, kosmetické středisko, masáže= otvírací doba určena na místě

Vybavení pokojů:
Dětská přistýlka, WC, fén, balkon nebo terasa, pohovka, klimatizace, rádio, telefon, TV, trezor.
Ubytování:
2-4 lůžkový pokoj: sprcha, WC, balkon lepší parkování = 36m2
2-3 lůžkový pokoj: sprcha, WC, balkon, kvalitnější mořský pokoj= 36m2
2 lůžkový pokoj: sprcha, WC, balkon= 24m2
Cena nezahrnuje:
Pobytová taxa 2,10 eur za osobu na noc (nad 16 let), domácí mazlíčci cena dohodou, dětská postýlka
Cena zahrnuje:
Župany, pantofle, parkování dle dostupnosti, zapůjčení kol omezený množství, zapůjčení her, E-kola, dle dostupnosti, ping-pong, fitness.
Strava:
Polopenze: snídaně formou bufetu(s regionálními bioprodukty), malé obědové občerstvení (polévka, chléb, salát), večeře (bio kuchyně, někdy bufet, gurmánská kuchyně)
Platba kreditní kartou
Pokoje pro alergiky
Přístup pro vozíčkáře
Chec in: od 15 hodin
Chce out: do 11 hodin

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 605 454
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací