Alaiye Kleopatra Hotel

  Turecko, Alanya, Kleopatřina pláž

5/5

HOTEL ALAIYE KLEOPATRA

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kleopatřina pláž
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Příjemný a oblíbený čtyřhvězdičkový hotel je situován v těsné blízkosti oblíbené Kleopatřiny pláže a centra letoviska Alanya. Vhodný je pro klienty všech věkových kategorií, hlavně pro ty, kteří vyhledávají ubytování v centru letoviska se spoustou vyžití. Nachází se cca 120 km od mezinárodního letiště v Antalyi a cca 1 km od samotného centra města Alanya. Nejbližší nákupní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, Wi-Fi připojení v hotelovém areálu zdarma, hlavní restaurace, snack bar, bar, bar v bazénu, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), nepravidelné večerní animační programy (v hl. sezóně), fitness, vířivka. Za poplatek turecké lázně, sauna, masáže, kadeřnictví, služby fotografa, internetový koutek, billiard, prádelna, lékař, půjčovna aut.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), Wi-Fi připojením zdarma a balkonem.

Pláž

Světoznámá Kleopatřina pláž leží cca 100 m od hotelu, od kterého je oddělena pouze místní komunikací. Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Stravování

ALL INCLUSIVE

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL ALAIYE KLEOPATRA ****
Lokalita dle pořadatele: Alanya, Alanya
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alaiye Kleopatra Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 569 777
dnes zavřeno

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Alanya

5/ 5 5 recenzí

Marie červenec 2014 Super dovolená. dovolená proběhla bez problémů, jen zpáteční let byl o jednu a půl hodiny opožděn v hotelu je velmi málo čechů, takže klid a poh... celá recenze

Roman Dvořák září 2013 Trošku doplňující. Jelikož to byla naše první zahraniční dovolená,tak samosebou byly obavy-cestovní přípravy,zařizování a tak podobně.Po prožité dovo... celá recenze

bernypetula září 2013 Super dovča. Naše první dovolená a bylá úžasná. Od A-Z byly jsme moc spokojení.Výborně se o nás postaraly po dobu letu,cesty z Antalie do Alany... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL ALAIYE KLEOPATRA
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kleopatřina pláž

Cena
14 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 569 777

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
14 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč